Een zaterdagbaantje en ik ben bijna jarig!

4/08/2014

♥ Even een personal update tussendoor! Ten eerste wil ik graag een geweldige mededeling doen. Mijn toetsweken zijn voorbij! Ik heb twee weken lang mezelf 24/7 opgesloten in m'n kamer en no-life zitten leren. Leren, leren, leren. Ik ben nu ook heel moe door alle stres, maar het is voorbij. M'n resultaten verschillen. Ik heb goede cijfers gehaald, maar ook een paar cijfers vielen jammer genoeg tegen. Ik moet nu nog twee weken naar school, dan heb ik twee weken vakantie plus een week facultatieve lessen en dan beginnen de examens. Ik ben echt bloednerveus.

♥ Dit artikel barst van de geweldige mededelingen, want ik heb sinds twee weken een zaterdagbaantje. Ik kan nu eindelijk weer lekker wat bij gaan verdienen en wat meer gaan sparen. Ik maakt schoon bij de slager op mijn dorp. (ik hoef dus geen vlees te snijden) Het is maar twee minuutjes te fietsen en in de pauze mag ik lekker even naar huis. Ook hoef ik niet iedere zaterdag te werken, waardoor ik ook nog tijd heb om bijvoorbeeld te shoppen. (zoals aankomende zaterdag!)

♥ Ik ben bijna jarig! Ik ben al maanden lang aan het aftellen en ik stalk iedereen om me heen door iedere dag te zeggen hoeveel dagen het nog duurt. De geweldige dag zal over precies twaalf dagen aanbreken, op 20 april. Dan word ik zeventien! Jarig zijn vind ik ontzettend leuk, omdat er dan heel veel vrolijkheid in huis is en heel de familie komt. En ik hoop stiekem dat mijn moeder nog ballonnen ophangt. Ze vindt me te oud om kaarsjes op een taart uit te blazen, maar ik hoop dat ze ballonnen nog wel vindt kunnen.

♥ Na mijn examens staat het op de planning om naar Londen of Parijs te gaan met een lieve vriendin. In Londen ben ik al een keer geweest, maar ik ben echt verliefd op deze stad, dus ik kan er niet vaak genoeg komen. Parijs vind ik ook heel leuk, maar daar mis ik alle dingen die Londen heeft, zoals de Collection Lasting Perfection Concealer. Deze moet ik echt hebben. Jullie horen welke stad het gaat worden!

Zijn jullie wel eens in Londen of Parijs geweest? Welke stad spreekt je meer aan? 

Ook leuk?

28 reacties

 1. Wat een leuke dingen allemaal op de planning! Succes met je examens, komt vast goed meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal geweldige mededelingen in dit artikel! Londen en Parijs zijn allebei prachtig, ik zou ook niet kunnen kiezen :-)
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk & enthousiast artikel. Super fijn dat je toetsen over zijn nu! En zo leuk dat je bijna jarig bent, ballonnen kunnen altijd toch? hihi. Oehhh Londen zou wel super gaaf zijn. Ik vind Londen denk ik meer een shopping Walhalla dan Parijs.. Alhoewel Parijs ook prachtig is.. ik zou ook niet kunnen kiezen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat fijn, al die blije mededelingen! Ik heb vorig jaar examen gedaan, en geen zorgen. Als je er eenmaal inzit is het allemaal zo voorbij en zo te lezen doe je hartstikke je best dus het komt vast goed. Ik ga voor je duimen! En ik ga proberen, uit alle macht -want ik ben zo slecht met data- te onthouden dat je de 20e jarig bent! Ik ben na mijn examen trouwens met een vriendinnengroepje naar Cannes -Frankrijk- geweest, en met andere meiden naar Madrid! Echt een aanrader om er lekker tussenuit te gaan na zo'n periode, ik wens je alvast veel plezier! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, lieve Stella. Dit geeft me echt een boost met moed!

   Verwijderen
 5. Superleuke post ! Gefeliciteerd met je baantje :) fijn dat het zo dichtbij is hihi. Ik ben ook bijna jarig (zondag) woehoee ! Ik zou trouwens naar Londen gaan, maar ja ik studeer ook niet voor niets Engels he... ;) hihi xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Super leuk dat jij ook bijna jarig bent! Haha, Engeland is ook gewoon heel leuk :)

   Verwijderen
 6. Londen FTW! Ik kan er ook niet vaak genoeg komen maar Engeland heeft naast Londen nog meer leuke steden zoals Liverpool (ook erg leuk om te winkelen) of Oxford (alhoewel je bij toeristenattracties hier wel gauw bent uitgekeken) Parijs helaas zelf nog nooit bezocht maar ook dat lijkt me leuk om een keer te bezichtigen. Succes in ieder geval met een keuze maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor de tips! Ik zou ook nog wel een keer naar Oxford willen! :)

   Verwijderen
 7. Wat een heerlijke nieuwtjes, gefeliciteerd met je bijbaantje :D
  Haha ik stalk ook iedereen al maandenlang dat ik 'bijna jarig ben'. Ik begin hier in augustus mee, dan zeg ik dat ik over 11 maanden jarig ben hahaha. Nu dus nog drie maanden en 11 dagen.
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik weet het niet, maar Londen lijkt me heel erg leuk! Hoor er altijd goede verhalen over...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jarig zijn is altijd super leuk! En wat fijn dat je een baantje hebt, super! Ik heb in Februari in Londen geweest. Echt een geweldige tijd gehad! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Parijs is heeeel leuk om geweest te zijnet heel veel beroemde plekken, maar Londen is weer leuker qua shoppen enzo (:
  Ik vond het allebei even leuk, dus je zit sowieso goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat lekker dat de tentamens achter de rug zijn. Nu je examens nog en dan ben je er lekker vanaf. Gefeliciteerd met je bijbaantje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Veel succes met je baantje, en alvast een dikke proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Super fijn dat je nu even klaar bent met leren! En gefeliciteerd met je bijbaantje!
  Ik ben nog nooit in Londen geweest zou het wel heel graag een keer willen. En ben al 4 keer in Parijs geweest. Ik zou het niet weten wat mijn meer aanspreekt omdat ik nog nooit in Londen ben geweest zou ik voor Londen kiezen.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oei, examens zijn inderdaad spannend. Even knallen en dan gaat het vast lukken. Londen en Parijs zijn allebei super leuke steden. Wat een lastige keuze.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi! Ik vind dat je echt heel leuk en vrolijk schrijft! Ik volg je nu op BL! Volg je terug? Kus!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een leuk en positie artikel! Gefeliciteerd met je bijbaantje en alvast succes met je facultatieve examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een hoop leuke mededelingen! Heel veel succes met je examens, maar dat komt vast goed! Ik ben benieuwd naar welke stad je gaat :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuk! Ik zou ook niet kunnen kiezen tussen londen of parijs.

  BeantwoordenVerwijderen