Ik ga naar Londen!

4/18/2014


Ik vertelde vorige week dat het op de planning staat om naar Londen of Parijs te gaan na mijn examens. Het is Londen geworden! Samen met Eileen ga ik een dag doorbrengen in de fantastische stad. De foto's hierboven maakte ik ongeveer anderhalf jaar geleden toen ik op excursie was in Londen. Wat een geweldige stad is het toch! Alles is er leuk. De taal, de winkels, de mensen en de mode. We willen voornamelijk gaan winkelen. Eileen en ik hebben al een beetje een lijstje gemaakt met waar we allemaal naartoe willen: 

♥ Victoria's Secret! Alleen al om de winkel zelf, want die is echt prachtig. Waarschijnlijk vind ik alles te duur en koop ik hier niets, maar kijken is ook heel leuk. Natuurlijk kan het ook geen kwaad om om alle soorten body mist te ruiken. 

♥ Superdrug & Boots. De drogisterijen in Londen. Hier ga ik voornamelijk heen voor alle geweldige aanbiedingen en natuurlijk de Lasting Perfection concealer van Collection. Ook zijn sommige collecties in Londen veel uitgebreider dan in Nederland. 

♥ Forever21. Morgen opent ie in Amsterdam, waar ik heel blij mee ben. Ik vind de collectie zó leuk en het is allemaal lekker betaalbaar. 

♥ Primark! Omdat deze winkel extreem leuk is. Op Oxford Street zijn er twee die beide geweldig groot zijn. Toen ik daar anderhalf jaar geleden was, keek ik mijn ogen uit. 

♥ Topshop. Meerdere verdiepingen met geweldige kleding. Wat wil je nog meer? Ik hoop stiekem dat er heel veel sale is, zodat ik ook echt een paar leuke dingen kan kopen. 

Alles toeristische dingen zoals de Big Ban heb ik al gezien toen ik er de vorige keer was, dus die ga ik niet meer bekijken. We gaan met een busreis mee, dus we hebben in het totaal ongeveer tien uur de tijd in Londen. We gaan lekker slenteren over Oxford Street en genieten van alle winkels. 

In welke winkel moet ik echt geweest zijn volgens jou? 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Alvast superveel plezier gewenst, ik hoop dat je het leuk hebt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Londen lijkt me zo'n gave stad, daar wil ik ooit ook wel eens heen! Heel erg veel plezier alvast, ik weet zeker dat je het leuk gaat hebben :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Ik ben zelf een tijdje geleden ook naar Londen geweest en ik vond vooral Superdrug echt indrukwekkend!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk dat je naar Londen gaat! Vooral het shoppen vind ik altijd heel leuk hihi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je naar Londen gaat! Ik ga heel binnenkort ook en ik heb er zoveel zin in :D . Ik ben er nog nooit geweest, dus heel veel shoptips kan ik niet geven, maar bedankt voor dit lijstje winkels. Vooral bij de Forever 21 wil ik een kijkje nemen, ook al komt 'ie ook in Amsterdam :) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben ook altijd erg dol op HMV. Daar doe ik altijd mijn cd jacht en WH Smith voor boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke vooruitzichten die je hebt en ik zou net dezelfde winkels bezoeken als die op je lijstje staan :)
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel plezier daar!!! xx
  http://leopardxlipstick.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 9. London is ZO gaaf! Ik ben er in Maart geweest en heb een artikel geschreven. Ik wil niet spammen maar je stelde de vraag in welke winkel je MOET zijn, dus als je wilt kun je even een kijkje nemen :) http://gekopmakeup.blogspot.nl/2014/04/london-shoptips.html

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk, ik ben net terug & wat is het toch een geweldige stad he.
  Gefeliciteerd nog trouwens! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zooooo leuk! Ik ben jaloers haha. De Forever 21 was echt heaven in Londen <3 Verder ben ik nog naar Westfiel geweest, een van de grootste shoppingmalls van Europa. Echt een aanrader want alles zit daar lekker dicht bij elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Geniet ervan meid! Zo een dagje shop till you drop in Londen is echt geweldig! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Reacties
  1. Haha, ik ben niet van plan een koffer mee te nemen. Ik ga maar één dag weg, dus ik heb niet heel veel nodig. :)

   Verwijderen