Twee paar nieuwe schoenen!

4/13/2014
Zoals jullie weten, stond het op te planning om naar Rotterdam te gaan om te gaan winkelen en gisteren was de grote dag. Lydia en ik zaten op negen uur in de trein met luie hoofden, maar we hadden er zin in! Ik heb veel gekocht, dus ik zal ik verschillende artikelen laten zien wat ik heb gekocht. Onder andere kocht ik twee paar prachtige schoenen.We begonnen onze dag bij Primark waar ik deze sandaaltjes kocht voor maar zes euro. Dankjewel Primark voor al jouw lage prijzen. Ze hebben een leuk printje op het voorste bandje, maar verder zijn ze heel simpel. Ook hebben ze niet zo'n stukje dat door je tenen heen moet. Ik krijg daar altijd teenpijn van. Al met al een heel leuk paar sandaaltjes voor de zomer!


Ook kocht ik dit paar schoenen waarbij het liefde op het eerste gezicht was. Mijn zoektocht naar simpele, mooie, zwarte hakken heeft zó lang geduurd en iedere keer was een paar schoenen net niet leuk genoeg. Deze zag ik bij Pull and Bear voor veertig euro en ik paste ze meteen. Het zijn echt de meest comfortabele hakken die ik ooit heb aangehad. Ze zitten zacht om mijn voeten heen en de hak is niet te hoog door de plateauzool. Doordat ze zwart zijn, passen ze overal bij en dat was precies waar ik naar op zoek was.

Welk paar is jouw favoriet? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Die sandaaltjes zijn echt heel leuk en echt super goedkoop zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle 2 zijn ze heel erg leuk ik wil die laatste ook zo iets alleen heb ze nog niet kunnen vinden. Ik weet niet of je, je Elle al open hebt gemaakt? Maar mijne ruikt na een bloemetjes geur hihi. Meestal ruiken nieuwe bladen naar zo'n verpakkingslucht maar deze niet.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke schoenen, benieuwd hoe ze je staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hee, dat is nou toevallig! Ik heb ook net twee paar nieuwe schoenen gekocht :D . Alleen vallen ze wel in een wat andere categorie dan jouw schoenen :) . Ik heb nieuwe sneakers gekocht en nog een paar laarsjes. Maar jouw sandalen en hakken vind ik zo onwijs gaaf! Vooral de hakken zijn echt leuk. Lekker statement! Zwarte schoenen passen inderdaad overal bij, voor mij zijn ze echt een musthave!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige schoenen! Ik moet ook nog zomer schoenen gaan halen, vooral sandaaltjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke schoenen! Ik volg je nu :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je sandaaltjes vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke schoentjes, veel plezier ermee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Echt 2 mooi paar schoenen, goede keuze!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. amai wat MOOI!
  Vooral de sandaaltjes, xo
  L. & E.
  http://leopardxlipstick.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die met hakken zijn erg leuk! Past overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen