Mijn favoriete lipgloss voor de lente

4/10/2014


Ik ben helemaal geen lipgloss meisje, maar voor deze lipgloss van Revlon maak ik een uitzondering. Dit heerlijke kleurtje in de kleur 020 Papaya doe ik graag op mijn lippen om een zomers gevoel te krijgen! Ik kocht hem een poosje terug voor drie euro bij de Big Bazaar. Koopje toch?Als ik de lipgloss op mijn hand swatch, ziet hij er vooral oranje uit. Je zult zo zien dat dat op mijn lippen veel minder te zien is. De pigmentatie is wel mooi. Niet te heftig, maar precies goed. Hij voelt ook fijn aan op mijn lippen en is niet plakkerig. De kwaliteit is goed in vergelijking met andere lipglosses die ik heb. Andere lipglosses krijg ik soms bijna niet van m'n lippen af en ze maken mijn lippen heel droog, maar deze doet dat gelukkig niet. Op mijn lippen glimt ie mooi en heeft hij een redelijk natuurlijke uitstraling. Niet zo oranje als dat de swatch lijkt.Een leuk kleurtje hè? Ik word er zelf heel vrolijk van. Hebben jullie Divergent trouwens al gezien in de bioscoop? Ik heb kaartjes besteld, want ik vind de trailer zó goed. De film lijkt volgens mij een beetje op The Hunger Games en dat is echt mijn favoriete film!

Liefs Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Prachtig kleurtje, ook helemaal hip dit seizoen. Staat je ook erg mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zelf ben ik niet zo voor oranje lipkleuren, maar bij jou staat die lipgloss wel goed :-)
  Liefs, Annelies

  http://loveand-laughter.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik herken me helemaal in het 'helemaal geen lipgloss meisje' maar ik snap je hier een uitzondering voor maakt, want hij staat je echt heel mooi! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lipgloss! Ik vind het kleurtje echt perfect voor de lente en het staat je ook echt onwijs goed :D . Ik heb zelf een keer een lipstick van Revlon ontvangen in een beautybox, maar daar was ik - helaas- niet zo tevreden over. Deze lipgloss ziet er veel beter uit! Ik wil ook wel naar de film Divergent, hij lijkt mij ook echt leuk :) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Erg mooi kleurtje! Ik vind oranje gloss zelf erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, mooie kleur! Heerlijk voor het mooie weer. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Erg mooie kleur! Neutraal maar toch opvallend. Top! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi kleurtje, hij staat je echt prachtig. Ik heb zelf eigenlijk nog geen producten van Revlon.

  BeantwoordenVerwijderen