IT'S MY BIRTHDAY!

4/20/2014

Het is vandaag dubbel feest, want het is Pasen en ik ben jarig! Ik heb de geweldige leeftijd van zeventien jaar bereikt! Het jaar waarin ik mijn examen hoop te halen en ga studeren. Vanochtend heb ik al hele leuke cadeautjes gehad en ondanks dat ik een griepje te pakken heb, wordt het een super leuk dag!Jullie allemaal hele fijne paasdagen! 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Jeej, van harte gefeliciteeeerd! Maak er een fijne dag van :D . Vervelend, zeg, dat je een griepje heb, maar geniet! Je bent maar één keer in het jaar jarig..helaas... ;) Oh, en kun je dat taartje even naar me opsturen?

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een leuke dag hebt! Beterschap nog, hoop dat het griepje meevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! En fijne Pasen(: Geniet van het mooie weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad ondanks het griepje! Ook nog een hele fijne Pasen toegewenst.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Happy birthday Claudia! Geniet van je verjaardag!
  Liefs, Annelies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dagje later maar... HAPPY BIRTHDAY!
  Geniet er maar van!
  xxxxx
  De meiden van leopardxlipstick.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. That cake looks delicious!
  And I know that I'm late but still happy birthday! ♥
  Have a nice day,
  Christine G♥

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beetje laat nog van harte gefeliciteerd en beterschap! Beter laat dan nooit!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb afgelopen weekend mijn Bloglovin' niet afgestruind omdat ik in Zeeland was met Jim, dus heb ik helemaal niet gezien dat jarig was verdorie. Alsnog van <3e gefeliciteerd! Ik hoop dat je een onwijs leuke dag gehad hebt! En echt, wat een lieve foto's! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nogmaals van harte gefeliciteerd lieverd!

  BeantwoordenVerwijderen