Geshopt!

4/16/2014

Naast de geweldige schoenen die ik een paar dagen geleden liet zien, heb ik nog veel meer gekocht in Rotterdam. Ik kocht bij Primark dit lieve bloemenkransje en elastiekjes, omdat deze bijna op waren. Ook heb ik op het laatste moment de Love Spell body mist van Victoria's secret weten te bemachtigen. Wat was ik blij toen ik hem in handen had, want hij ruikt heerlijk naar perzik!

Shorts - 19,95 - Pull and Bear
Jegging - 19,95 - Zara

Jurkje: 7,00 en trui: 5,00 - Primark
Top - 4,00 - Primark

Tas - 0,50 - Primark 
Dit was mijn hele verzameling aan spullen die ik heb gekocht. Zoals je ziet best veel, maar shoppen was lang geleden. Ik heb vooral bij Primark heel veel leuke dingen gevonden, onder andere de tas voor maar vijftig (!) cent. Mijn favoriete item is de trui, maar op de shorts ben ik ook echt verliefd. Ze zijn zo schattig!

Welk item vind jij het leukst? 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Oh je hebt leuke dingen gescoord. Die short vind ik er echt heel leuk uitzien :D
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke kleren zeg!! Vooral die eerste short, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke spullen heb je gekocht! Ik wil ook zo graag een Victoria Secret Body Splash. De shorts zijn erg tof, vooral het bloemenprintje vind ik leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super aankopen! Haha, toevallig heb ik ook net een New in-artikel geplaatst ^^. Vooral je shorts vind ik super leuk. Die bloemetjes zijn zó cute!

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke shopjes! Ik hou ook van jeggings, zoveel comfortabeler :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke spullen heb je geshopt! Die VS is erg lekker (vind alleen jammer dat de geur zo snel weg is) en die bloemetjes haarband is erg schattig x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk dat je aan zo'n body mist bent geraakt!
  En het haarbandje met de bloemetjes is cute :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Superleuke spulletjes!
  Die short van Pull&Bear is echt geweldig :)

  Liefs, Liese

  BeantwoordenVerwijderen
 9. That floral top from Primark is so lovely!:)
  Have a nice day,
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen