Een dag in Londen!

5/26/2014
Afgelopen zaterdag was ik in Londen samen met Eileen! We vertrokken vrijdagnacht in een extreem volle bus. Er was werkelijk waar geen enkel plaatsje meer over. Het kwam er uiteindelijk op neer dat ik niet naast Eileen kon zitten en de plaats die mij toegewezen werd, was de middelste, helemaal achterin de bus. Wat een drama. Het begon slecht, maar gelukkig werd het eenmaal in Engeland beter.


We begonnen de dag met een heerlijke chocolademelk + muffin bij de Starbucks. Ik had de heenreis helemaal niet geslapen en we waren kapot moe. Ook kwam het met bakken uit de lucht zetten. We waren dus toe aan een lekker warm drankje, zodat we ons weer een beetje beter gingen voelen.

We kochten een metrokaart en vertrokken richting Oxford Street. Ons avontuur begon daar bij (uiteraard) de Primark. We hebben daar heel veel verzameld, waardoor we uiteindelijk veel te veel hadden om mee te nemen naar de paskamers. Telkens 'dropten' we dus ergens een kledingstuk, totdat we er uiteindelijk acht over hadden om te passen.

Het weer werd gelukkig later in de ochtend een stuk beter. Het zonnetje ging schijnen! We hebben heerlijk geshopt en heel veel winkels bekeken. Ik kocht bij de Primark een rugtas, omdat alles heel zwaar werd. Ik vond het heel slim van mezelf.

Het was niet ons plan om bezienswaardigheden te gaan bekijken. Ik had deze allemaal al gezien toen ik twee jaar geleden in Londen was. Maar per ongeluk namen we een metro halte te ver, waardoor we vlakbij de London Eye uitstapten. We gingen toch nog maar even fotootjes schieten. De lucht zag er heel bijzonder uit, wat een heel mooi effect had zo achter de London Eye.


Ik heb een geweldige dag gehad! Veel leuke dingen gekocht en genoten van de mensen en de geweldige taal (met het super leuke accent). Dit was de tweede keer in Londen en ik word alleen maar meer verliefd op deze stad!

Zijn jullie al wel eens in Londen geweest?

Ook leuk?

22 reacties

 1. Ik ben dit jaar maart voor het eerst in London geweest, echt heel tof! Ben benieuwd wat je geshopt hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je naar Londen bent geweest. Ik ben er enkele jaren geleden met school naartoe geweest, maar wil er graag nog eens heen om te shoppen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al in een keer naar Londen geweest, en dat was echt heel leuk. In de herfstvakantie ga ik weer en heb er onwijs veel zin in. Ben benieuwd naar je spullen :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Londen is geweldig. Heerlijk daar! Wat leuk dat je er samen met je vriendin heen ging, jaloeeeers, hihi. Ik ben heel benieuwd wat je allemaal geshopt hebt daar! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke foto's! wat heb je mooie Nikes! Ik ben al 4 keer in Londen geweest en het blijft een hele leuke stad, en je bent er zo snel!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je naar Londen bent geweest! Ik ga er binnenkort ook weer naartoe, het is zo'n heerlijke stad! Je hebt mooie foto's gemaakt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke foto's meid ziet er erg goed uit! liefsx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Amazing post, dear!

  theprintedsea.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk <3 Londen is echt geweldig. Ik ben nu al benieuwd naar je shoplog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een super leuke schoenen, ik heb altijd al londen willen bezoeken. Ben een piep klein beetje jaloers haha

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Lijkt me leuk een dagje londen al zou ik zelf wel met de trein of boot ofzo gaan :p

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Londen is zooo leuk! Ik vind je schoenen echt gaaf trouwens :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat je in Londen ben geweest! De foto's zijn erg mooi. Ik wil ook nog heel graag een keertje naar Londen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk! Ik wil ook nog echt een keertje naar Londen, lijkt me een geweldige (shop)stad :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik ben 7 jaar geleden naar Londen geweest, dus ik wil heel graag nog een keertje terug! Ik vind je foto's ontzettend leuk en zo te zien heb je flink gewinkeld, haha. xo

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat leuk om te zien! Ik wil er zelf ook graag weer eens heen is veelte lang geleden x

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat bus verhaal lijkt mij vreselijk als je niet naast elkaar kan zitten en zomaar gedropt wordt. Gelukkig is het allemaal goed gekomen. Zag er een leuk dagje uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Superleuk!! en ben zeker benieuwd naar je aankopen..

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk dat je in londen was! Klinkt als een goed besteed dagje :)
  Ik ga eind juli ook weer naar londen en kan niet wachten!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Tof dat je naar Londen bent geweest, het is ook zo'n leuke stad! :))

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk dat je naar Londen bent geweest, ik ga er eind dit jaar met school heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. echt leuk geschreven! :)
  ik ga eind deze maand naar Londen toe & kan echt niet wachten :D

  BeantwoordenVerwijderen