Geshopt in Londen: Beauty

5/28/2014
Toen ik zaterdag in Londen was ben ik uiteraard even lang de Superdrug en Boots geweest. Mijn grootste en allerbelangrijkste doel was om de lasting perfection concealer te kopen, want dit schijnt echt een uitmuntende concealer te zijn. Naast deze concealer kocht ik natuurlijk nog meer.


Ik kocht een droogshampoo van Batiste. Ik ben gek op de droogshampoos van dit merk en ik gebruik ze heel vaak. In Nederland betaal je rond de vijf euro voor een fles. In Londen is dit een stuk minder. Ook had ik deze cherry geur in Nederland nog niet zien liggen en hij ruikt echt heerlijk. Ik kon hem dus niet laten liggen. Ook kocht ik de tea tree pore minimiser van The body shop. Deze kocht ik de heenreis op de boot. Eileen en ik liepen wat rond door het winkeltje (terwijl we parfums aan het op spuiten waren) en ik zag de tea tree producten liggen. Ik hoor altijd goede verhalen over de producten van deze lijn en ze schijnen heel fijn te zijn voor de vette huid. Laat ik nu een vette huid hebben. Het leek me een heel fijn product en ik smeerde hem gelijk op nadat ik hem kocht om het uit te proberen. Ik merkte meteen dat mijn huid minder vettig werd en het product voelde heel fijn aan op mijn huid. Een goede koop dus! Ook kocht ik de apricot scrub van St. Ives. Dit is in de UK het nummer één gezichtsscrubmerk. Hij is speciaal gemaakt om viezigheid van je gezicht te verwijderen om puistjes te voorkomen.
Ik was wel toe aan nieuwe gezichtsreinigingsproducten. Ik gebruik eigenlijk altijd hetzelfde. Van heel veel Engelse en Amerikaanse bloggers en youtubers wist ik dat de reinigingsdoekjes van Simple heel fijn zijn. Ik wilde deze daarom dus graag uitproberen en ze waren super goedkoop. Ook kocht ik van Garnier het Micellar cleansing water. Deze is wel gewoon in Nederland verkrijgbaar, maar in Engeland is hij iets goedkoper en toevallig zag ik hem liggen bij Superdrug.


Ik heb me heel erg ingehouden al zeg ik het zelf. Ik had nog veel willen kopen, van Sleek palletten tot Real Techniques kwasten, maar dan had ik mijn portemonnee heel veel pijn gedaan. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de concealer, dus die ga ik heel snel uitproberen.

Welk product uit de Engelse drugstores zou jij willen hebben? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Ik ben erg benieuwd naar die concealer. Voor de rest heb je leuke producten gekocht :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kende die droogshampoo in die geur ook nog niet! Leuk om zo nieuwe producten te kopen. Ik ben trouwens je nieuwste volger. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Vooral de concealer spreekt me wel erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah de concealer! Ik heb er een gekocht omdat dat de laatste was die er nog stond. Nu weet ik waarom het de laatste was, hij is kapot en lekt... Ik baal zo erg!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aah dat is echt stom! Bij de eerste superdrug waar ik kwam hadden ze er ook nog maar één staan en niet in mijn kleur, dus ging ik naar een andere en daar hadden ze hem gelukkig wel!

   Verwijderen
 5. Ik ben benieuwd naar de pore minimizer van TBS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat ziet die shampoo er alleen al zo leuk uit!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ziet er goed uit die concealer is nice! liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ben benieuwd hoe dat de concealer werkt! fijn! xo leoparxlipstick

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke producten heb je allemaal gekocht ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superfijne items heb je gekocht, ben benieuwd naar de concealer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele leuke spulletjes heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Die batiste droogshampoo is zo heerlijk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die concealer is echt geweldig. De mijne is jammer genoeg bijna op :(

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ohh je hebt hele mooie en fijne producten geshopt! x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heel leuk geshopt!Die Pore Minimizer van TBS lijkt me echt wel iets leuk om te testen, ik ben benieuwd naar je review!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die droogshampoo met kersengeur lijkt me heerlijk!
  Leuke aankoopjes :)

  BeantwoordenVerwijderen