Londen shoplog: Fashion

5/30/2014

Natuurlijk ging ik langs de winkels op Oxford Street toen ik in Londen was. Ik kocht een aantal leuke items bij de Primark en bij de Forever21. Dit was de eerste keer dat ik bij de F21 kwam en oh wat hebben ze daar leuke dingen. Vooral de leuke bloemenprintjes vond ik allemaal geweldig.


Bij de Primark kocht in de lichte denim shorts. Ze zijn high waisted en ik vind de gescheurde details super leuk. Ik was hard op zoek naar leuke shorts. Een tweede paar vond ik bij de F21. Ook deze zijn high waisted en ze zitten echt als gegoten. Ik paste ze meteen en ze zitten perfect. Een geweldige vondst!
Ook kocht ik dit geweldige shirt bij de Primark. Ik vind de verticale strepen zó leuk. Het is gewoon eens even wat anders dan alle standaard shirts met horizontale strepen. Toen ik bij de kassa kwam, was het shirt maar twee pond! Bij de F21 kocht ik dit mooie vestje met bloemenprint. Het stofje is heerlijk zacht en de print spreekt natuurlijk voor zich. Heerlijk zomers. Bij Primark kocht ik tenslotte een sport-bh, want mensen ik wil weer gaan hardlopen. Na een pauze van een aantal maanden. Ach, ik had het gewoon heel druk met school en ik vond twintig kilometer fietsen per dag wel genoeg cardio. Ik wil hem combineren met een felgekleurd hemdje.


Ik ben heel blij met m'n aankopen en ik ben weer een stapje verder bij summer proof met de twee paar shorts. Het word super leuk om deze items te gaan combineren voor nieuwe outfits. Dat vind ik altijd zo leuk aan het kopen van nieuwe dingen. Gewoon weer lekker er op los combineren!

Welk item is jouw favoriet? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Mooie aankoopjes! Ik vind vooral de shorts erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke aan kopen vind die shortjes heel erg leuk. Ik heb de tag trouwens ingevuld.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. super leuk allemaal! :) - ik vind dat shirt vooral echt tof -

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je high wasted shorts erg mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie shortjes! En dat vest met bloemenprint vind ik geweldig!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt een aantal hele leuke items gescoord in london!
  Leuke shopblog ;)


  xx julia
  creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw wat een geweldige shoppings, wat ben je goed geslaagd! Heel leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke kleding heb je gekocht, ik vind de shorts heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat heb je super leuke dingen gescoord zeg. Die shorts zijn zooo leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oeh die zwarte shorts heb ik ook gepast. Maar toch niet gekocht. Meet another Claudia. Zo leuk om naamgenootjes tegen te komen. Ik volg je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die shorts zijn gaaf! hele leuke aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oeh, wat een hoop mooie spulletjes heb je gekocht! Ik vind je shorts en bloemen jasje geweldig :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. aah wat een toffe aankoopjes! Die shortjes zijn mooi!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke aanloopjes! Je shorts zijn echt supervet <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ik bedoel aankoopjes! (stomme autocorrectie :) )

   Verwijderen
 15. Dat gestreepte shirt is heel cool!

  BeantwoordenVerwijderen