Say hello to this new baby

6/29/2014
TROMGEROFFEL! Ja daar is ie dan eindelijk! Mijn eerste spiegelreflex camera. Ik kan nu al niet meer zonder dit ding. Dit is al weken, nee al maanden mijn grote wens en nu mag ik hem dan eindelijk met mijn eigen handen vasthouden en zeggen dat hij van mij is. Ik ben blij, gelukkig, trots en ontzettend vrolijk. Ik heb gekozen voor de Sony A 58 met daarop een 18-55 mm lens. Natuurlijk heb ik gisteren meteen zo'n 300 foto's gemaakt van van alles en nog wat. Mijn accu was nog niet opgeladen, maar die mocht ik lenen van Aline. We hebben nu dezelfde camera en nu zijn we officieel twins. Dus hier vast wat mooie plaatjes die ik heb geschoten met mijn nieuwe beste vriend.
Jullie gaan de komende tijd helemaal platgegooid worden door foto's, want ik heb mijn nieuwe hobby gevonden. En ik heb er nu al zoveel plezier in! Het allerleukste vind ik dat er super veel te ontdekken is in de camera. Ook ga ik samen met Aline een workshop doen om de dingetjes een beetje te leren en onder de knie te krijgen.

Welke camera heb jij? 

Ook leuk?

18 reacties

 1. Ik zag het al op instagram, zo vet! Heel veel plezier ermee :D
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoo leuk! Gefeliciteerd met je nieuwe 'baby'! (Geloof me, naast je blog gaat die camera een grote plek in nemen!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldige foto's! Ik heb een vrij simpele camera, maar ben er wel heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf! & wat een mooie foto's heb je er al mee geschoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw hij maakt echt hele mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw super mooi! Echt fijn als je er eentje op zak hebt, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi toestel. De foto's die je er mee hebt gemaakt zien er ook super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jaaaaa ik ben er ook zo blij mee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel plezier ermee! Ik weet nog hoe blij ik was met mijn camera ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Veel plezier ermee! Ik weet nog hoe blij ik was met mijn camera ! x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ahh wat een mooie camera! Je hebt er al mooie plaatjes mee geschoten zie ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oehh ik ben zo jaloers!
  Wat een mooie camera ;)

  ~xx~ Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik heb ook een Sony! Die werken erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oeeeh die is echt heel erg mooi. Heel veel plezier ervan xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wauw, ziet er erg goed uit! Ik weet zelf dat ik de eerste weken met mijn camera alles vastlegde! Veel plezier ermee! Liefs,

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat gaaf! Je eerste spiegelreflex camera. Ik ken het gevoel want ik kreeg die van mij ook dit jaar! En die schoentjes zijn ook echt te gek, waar heb je die vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die schoenen zijn van Aline haha :D Ze zijn van de Shoeby. Liefs

   Verwijderen
 17. Nice! Ik heb ook een spiegelreflex, moet alles alleen nog een beetje uitvogelen!

  BeantwoordenVerwijderen