Mijn hoofd op papier

6/12/2014


Aline (volg haar hier op Instagram) is een talentje. En dat heb ik al vaker gezegd, maar het is echt waar. Voor het eerst tekende ze een persoon zo realistisch mogelijk na. Het leuke aan dit verhaal is dat ik de eer kreeg. Ze tekende mij na en het is een hele mooie tekening geworden.Al zeg ik het zelf: deze tekening is heel goed gelukt. Zachtjes uitgedrukt. Aline zei dat ze met iets leuks bezig was en ik had natuurlijk geen idee wat. Een leuke tekening zei ze. Ik dacht dat ze zoals gewoonlijk gewoon één of ander artistiek ding aan het tekenen was. Maar dat had ik mis. Ze stuurde mij een foto van de tekening en ik dacht 'huh?' is dat mijn hoofd? Dus ik vroeg heel voorzichtig: 'Aline is dat mijn hoofd'. En ja het was mijn hoofd en ik voelde me zo ontzettend vereerd. Ze had als verassing gewoon mijn hoofd nagetekend uit de honderd duizend hoofden die ze kent.

Ik hoor trouwens over een paar uur de uitslag van mijn examens. Ik hoop maar dat dromen bedrog zijn, want ik heb al drie keer gedroomd dat ik gezakt ben. Mijn moeder is stik zenuwachtig en ik word hier zeg maar een beetje gek gemaakt. Ik heb zelf helemaal geen last van zenuwen, maar die worden me aangepraat. Natuurlijk is het wel spannend, maar mijn wereld zal zeker niet vergaan als ik het niet haal. Dan doe ik een herkansing en anders nog lekker een jaartje middelbare school waarin ik heel veel tijd heb om te bloggen. Maar een verlossend telefoontje over dat ik geslaagd ben, zou ik zeker waarderen. Ik hoop ook heel erg dat Aline geslaagd is, want dan gaat ze het helemaal maken op de kunstacademie. Go Aline!

Wat vinden jullie van de tekening?

Ook leuk?

12 reacties

 1. Ik vind 'm erg mooi! Veel succes trouwens met afwachten :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie wat een mooie tekening, lijkt me ook super om zoiets van jezelf te hebben eigenlijk haha.
  Enne wel laten weten of je geslaagd bent he ! :) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie tekening! Succes met afwachten, ik duim voor je!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh meid, heel veel succes vandaag. En die tekening is echt prachtig. Petje af voor Aline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend gaaf zeg! Ze heeft echt talent.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tekening is echt te gek! Prachtig gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend mooi gemaakt! Tof dat ze dat heeft gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, heel erg gaaf! Ik wil zelf ook heel erg graag naar de kunstacademie, haha (:
  Ik ben trouwens heel erg benieuwd naar of je geslaagd bent of niet!

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen