Prachtige make-up en Facebook

6/06/2014De eerste foto van de shoot is af en kijk wat een prachtig plaatje het toch is! Een klein verslag van de shoot lees je hier. Ik vertelde al dat Megan mijn make-up heel mooi had gedaan en op deze foto kun je dat heel goed zien. Wauw! Ik vind de rode en oranje kleuren prachtig staan met mijn blauwe ogen. Ja, de oogmake-up vind ik vooral heel mooi. Al ben ik ook verliefd op de rode kleur op mijn lippen.

En nu over Facebook. Ja ik mag het geweldige nieuws mededelen dat ik een eigen pagina heb aangemaakt voor Beauty behind clouds. Ik heb er best lang mee gewacht, maar ondertussen heeft mijn lieve blogje bijna 200 volgers en ik vond het tijd worden. Natuurlijk ga ik nu de vraag stellen of je de pagina wil liken. Als je daar nu heel excited van wordt, kun je hier klikken om de pagina een duimpje te geven.
Wat vinden jullie van de make-up? 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Ik vind de foto super mooi! Zag hem al op Insta.
  En wat leuk dat ik in je artikel sta vermeld :) Op de Facebook pagina, haha.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, wauw, wat een prachtige foto. Hij is echt onwijs mooi! En ik ga je Facebookpagina meteen liken :) .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw hele mooie foto! Prachtige make-up ook

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie wat zie je er prachtig uit zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave foto! Ziet er prachtig uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat tof dat je een eigen facebookpagina hebt, echt heel leuk!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen