Outfit: white shirt from the thrift shop

6/22/2014Ik ging voor het eerst naar de kringloopwinkel! Dit in de hoop om hele mooie vintage items te vinden. Dit was nog best lastig, want er hingen grotendeels soepjurken in de allerlelijkste kleur geel ever. Maar tussen alle troep heb vond ik dit witte shirtje. Ik betaalde er rond de twee euro voor. Toen zocht ik thuis op internet de naam van het merk op op Google. Het merk is hartstikke duur, namelijk Drykorn. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar ik heb dus bij de kringloop een shirtje van goede kwaliteit meegenomen. Ik combineerde het shirt met een zwarte skater skirt van New Look om het heel simpel te houden. Ik droeg er een statement ketting bij om daar het accent op te leggen.

Heb jij wel eens iets leuks gescoord bij de kringloopwinkel? 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Vintage kleding komt weer helemaal in tegenwoordig. Dit zal ik wel door de crisis komen. Belangrijk is wel inderdaad dat de kwaliteit goed is. Zo genomineerd is heb je weer een leuk setje! Ik kom zo heel af toe ik een kringloop winkel, maar dan voor mijn hoofd hobby. Dan kijk ik meer of er verzamelitems te koop zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk shirt! Echt een hele leuke outfit, met het rokje en wat een mooie ketting! Ik word helemaal blij van deze foto's hihi
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt heel classy, moooi! Ik vind het shirt leuk, hij is lekker 'normaal' en 'basic', maar aan de andere kant toch juist niet! De ketting staat er mooi bij en het rokje maakt het helemaal af -sprak anti-fashion guru Stella-. En je bent sowieso hartstikke fotogeniek, echt, wauw. Jaloers. Doei. Liefs. Dag. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk , je hele blog is trouwens echt heel leuk! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat sta je weer super mooi op alle foto's :)
  Leuk shirtje hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie foto´s. Die statement ketting staat er erg mooi bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Staat je erg mooi en je ketting vind ik helemaal geweldig x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuk verhaal! Ik begin ook een steeds grotere fan van de kringloopwinkel te worden. Leuke outfit heb je er mee gemaakt! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Looking good! Fijne week lieverd! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ben nog nooit echt bewust gaan shoppen in de kringloopwinkel om kledij te vinden daar, misschien dat ik dat toch maar eens moet proberen! Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een ontzettend mooie ketting!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie foto's en ik ben weg van je ketting! Suuuuper mooi haha. Ik heb ook wel eens wat bij de kringloopwinkel gekocht. Een trui!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat zie je er mooi uit! Ik vind je ketting en t-shirt super tof :) xo

  BeantwoordenVerwijderen