Outfit: Cows love me

6/04/2014

Ik heb mijn nieuwe beste vrienden gevonden: koeien. Scrol een beetje naar beneden en je zult zien dat ik ze aantrek. Eerst was er één koe die nieuwsgierig was en kwam kijken wat ik deed voor het hek. Die koe gebruikte vervolgens telepathie om de andere koeien erbij te halen en toen stonden ze allemaal om me heen. Maar wel op veilige afstand achter een hek, want ze wilden niet dat ik ze kon aanraken. De outfit die ik droeg terwijl ik mijn beste vrienden ontmoette, bestaat uit een shirtje van Pull and Bear en een rokje van New Look.
Liefs, 
Claudia 

Ook leuk?

18 reacties

 1. Aah wat een leuke outfit! En lief met die koetjes hihi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van koeien! ♥♥
  En natuurlijk van jouw outfit!
  Wauw!
  Mooi meisje ben je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit heb je aan meis. Haha die koeien geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat rokje is echt te gek. Hele mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie outfit en foto's! En wat een schattige koetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit en wat een vrolijke foto's. Heel erg leuk<3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke en vrolijke outfit. Haha die koeien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aah supercute met die koeien op de achtergrond. Heel mooie outfit, staat je leuk dat rokje. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Koeien zijn ZO lief. Ik denk echt -en ik zit er al langer aan te denken- dat ik koeien en varkens tariër word. Ik vind ze echt te lief. En deze foto's vind ik dan ook echt te leuk. Mijn favoriete outfits bevatten ook meestal mijn zwarte rokje! Dit is echt heel anders, lekker roze en fel, maar juist heel leuk! Liefs, Stella.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk rokje! :) Leuke foto's zijn het geworden zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke outfit heb je daar aan! Vind de top erg tof met dat kant!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n mooie, zomerse foto's! Ik vind je outfit erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk dat felle rokje in combinatie met een zwart blousje!
  Je ziet er erg mooi uit :)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen