Ik deed een fotoshoot!

6/02/2014


Ik vind het leuk om op foto's te staan. Het liefst maak ik iedere dag outfit foto's en poseer ik er wat op los. Het is gewoon geweldig om een leuk of raar hoofd te trekken en soms komen er zomaar spontaan de allerleukste foto's uit. Gisteren ging het een stapje verder. Ik mocht model zijn voor een fotoshoot. En oh, wat was dit leuk!


Onze fotografe Megan (klik) deed onze make-up en ons haar ook. Wat een multitasker! Onlangs is ze een eigen modellenbureau begonnen: The Spot Modeling Agence (klik). Ze deed het super leuk en er hing een gezellig sfeer. Lisanne heeft de hele dag met haar telefoon foto's 'behind the scenes' gemaakt. Onder andere ook deze foto voordat we begonnen met foto's maken. Ik mét make-up, Lisanne nog zonder. Over make-up gesproken, wat had Megan het mooi gemaakt! Op mijn ogen had ze kleuren in oranje en gouden tinten gemengd, waardoor het net een soort vuur leek. Dit gaf natuurlijk een heel gaaf contrast met mijn blauwe ogen. We droegen allemaal kleding in hippie/boho stijl, dus we zagen er allemaal echt lekker anders uit dan onze normale, dagelijkse outfit.De laatste werden gemaakt samen met m'n lieve vriendinnetjes Lydia en Lisanne. Ik ben zó benieuwd naar het resultaat van die foto's! We hadden in ieder geval super veel lol tijdens het poseren en het was prachtig weer om foto's te maken. Het fotoshoppen duurt natuurlijk best een poosje, maar jullie krijgen zo snel mogelijk het resultaat te zien!

Heb jij wel eens een fotoshoot gedaan? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Super leuk, het ziet er al mooi kei gaaf uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je model mocht staan! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf! Ik ben erg benieuwd naar de foto's! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat leuk, ik ben heel benieuwd naar de foto's! Ik heb zelf regelmatig model gestaan voor shoots toen ik nog film en fotografie studeerde, en nu natuurlijk ook voor m'n eigen blog. Altijd leuk om te doen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd leuk om te doen! En jullie zien er super uit dus komt vast goed met die foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super leuk dat je dit mocht doen zeg. Ik ben erg benieuwd naar de foto's. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk zeg, ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wauw vet gaaf. Ja ik heb wel een keer een fotoshoot gedaan, maar dat was zo'n familie shoot. Al ben ik altijd wel heel onzeker hoe ik moet staan en kijken enzo..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb ooit een fotoshoot gehad voor een kapperszaak

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf! Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. wat cool zo'n fotoshoot!
  Leuk hoor!!

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat leuk dat je mee mocht doen met een fotoshoot heel tof liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ah, wat gaaf zeg! Ik ben heel benieuwd naar het resultaat :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat tof dat je een fotoshoot hebt gedaan! Jullie outfits zijn ook echt leuk!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen