Very inspiring blogger award

6/05/2014


Weer een award! De awards vliegen zowat om je oren op het internet. Tessa en Stella gaven mij de eer om deze tag in te vullen (merci girls) en zeven spannende feitjes over mezelf te bedenken. Mijn zelfkennis is uiteraard uitermate goed, dus dat zou geen probleem moeten zijn (ahum).

De feitjes; *tromgeroffel*

1. Ik ben chaotisch. Echt verschrikkelijk. Ik denk overal tegelijk over na en ik kan m'n gedachten moeilijk filteren. Ik denk bijvoorbeeld aan een artikel dat ik moet schrijven en tegelijkertijd zwijmel ik over een leuke jongen waarvan ik de naam niet weet. En ook draait er altijd een liedje in m'n hoofd.

2. En natuurlijk moet ik bewegen bij dat liedje. Ik maak altijd vreemde ritmes met m'n vingers of voeten en dan sla ik overal op alsof het een drumstel is. Of ik neurie het gewoon hardop mee. Oftewel: ik maak bijna altijd geluid en ik zit zowat nooit stil.

3. Ik praat tegen dieren. Vooral tegen mijn hond Kelly. Alsof ze een baby is die zou moeten begrijpen wat ik zeg. Het is vooral heel awkward als ik haar aan het uitlaten ben en er iemand langsloopt. Daar sta ik dan. Op een hoog stemmetje, pratend tegen een hond.

4. Ik kan niet kiezen. Het begint 's ochtends als ik een outfit moet kiezen. Wordt het een broek, rok, jurkje? Een trui, shirt of blouse? Ugh, zoveel struggles. Dan moet ik kiezen wat ik op brood wil en vervolgens welke schoenen ik aan wil. Het is ook heel handig met het maken van toetsen. Ik kies antwoord A, maar tien minuten later verander ik toch naar D. Natuurlijk is antwoord A goed en dan kan ik mezelf achteraf altijd hard op m'n hoofd slaan.

5. Ik ben een dramaqueen en ik ben heel gevoelig. Ik huil om ieder klein dingetje en ik kan van een mug een enorme olifant maken. Aan de andere kant ben ik ook heel sarcastisch. Mensen die mij 'echt' kennen weten dat. Ik kan zomaar een nutteloze opmerking maken die nergens op slaat en er heel serieus bij blijven kijken. Gewoon omdat mijn humor zo in elkaar zit.

6. Ik kan heel makkelijk in slaap komen. Na een dag ga ik in m'n bed liggen en dan slaap ik heel snel. Ik voel dan zo'n soort 'slaapschok' en dan weet ik dat ik bijna in slaap ben gevallen. Heel raar, ik weet het. Maar hierdoor heb ik eigenlijk helemaal geen last van slaaploosheid, wat heel fijn is.

7. Ik ontmoet heel graag andere mensen en ik leer graag nieuwe mensen kennen. Ik ben redelijk sociaal en ik maak gerust een praatje met iemand die ik nog niet ken. Ik wil m'n wereld graag uitbreiden en veel mensen kennen. Ik vind het ook heel belangrijk om te investeren in vriendschappen. Ik wil gewoon heel graag mensen om me heen hebben die me echt goed kennen. Het is geweldig om bepaalde mensen echt je beste vriendinnen te kunnen noemen.

Ik sluit nu de feitjeslijst af in de hoop dat het leuk en boeiend was om te lezen. Het is in ieder geval heel leuk om kritisch naar jezelf te kijken en zomaar random feitjes te bedenken. Ja, de zeven feitjes hierboven horen echt bij mij. Dat kan ik met alle zekerheid zeggen. Natuurlijk is het niet een echte award als er geen andere mensen genomineerd moesten worden. Daarom vraag ik aan de volgende lieve bloggers om de tag te doen:

- Mike van Bow me away
- Loïs van Loves Beautyfashion
- Denise van Beauty by Denies

Heb jij ook bepaalde dingen die echt 'jou' zijn? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Wat leuk dat je mij getagd hebt! Je pakketje gaat trouwens morgen de deur uit, een klein beetje vertraging wegens persoonlijke omstandigheden! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, sommige dingen zijn echt heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Clauuuudiaaaa, wij lijken echt echt heel erg op elkaar, denk ik. Vooral 2,3,4 en 5. Ik val daarentegen dan weer echt never ever nooit in slaap -praktisch dan- maar voor de rest herken ik mij er echt in. En een mooie foto weer (: Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stellaaaaaaaa dat is echt grappig! Dan heb ik een mede-soms-apart-zijnd-persoon op deze aarde en daar word ik heel gelukkig van. :)

   Verwijderen
 4. leuk om te lezen!! haha ik dacht dat ik gek was aangezien ik ook tegen m'n kat praat (hele gesprekken) maar gelukkig zijn er dus meer die dat doen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hihi heel leuk om te lezen Claudia :) liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk om te lezen en 3, 5 en 6 zijn voor mij super herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk om dit te lezen haha. Ik herken mezelf in al je feitjes, zo grappig dit. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. gefeliciteerd!
  Wat een leuke antwoorden ;)

  ~Xx~ Julia
  Creativenails4fun

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb je in mijn artikel voorbij laten komen http://beautyistheanswer.blogspot.nl/2014/07/bloggers-in-het-zonnetje-zetten.html

  BeantwoordenVerwijderen