Instagram diary

6/09/2014
Voor het eerst heb ik voor jullie de foto's verzameld die ik in de afgelopen week op Instagram zette. Ik doe dit normaal gesproken nooit, maar het leek me eigenlijk wel leuk om een keer te doen. En wie weet, doe ik het volgende week weer. Mijn week was erg leuk, want hij begon onder andere met een fotoshoot.
Als ik terugkijk op de foto's van de shoot, zou ik het echt zo nog een keer willen doen. Wat was het toch leuk! En ik vind de selfie met Lisanne heel schattig en lekker spontaan. Ook was de eerste bewerkte foto af van een close-up van de make-up.

Maandag ging ik samen met Aline fietsen naar de middle of nowhere. Nou ja, niet echt nowhere, want er was een boer en er waren een hoop koeien. We hadden het in ieder geval heel erg naar ons zin en dat kwam grotendeels door het heerlijke weer en door de Milka koekjes die we hadden gekocht. We waren lekker aan het picknicken en we maakten ook nog een paar hele leuke foto's. De outfit van die dag met mijn roze rok kwam afgelopen week online.


Zaterdag ging ik bij mijn oom en tante logeren om op mijn lieve nichtje Lieke te passen. We gingen samen pizza eten en trampoline springen en het was heel gezellig. Gisteren sloten we het weekend af met een heerlijke barbecue. Daarbij at ik voor het eerst in tijden weer een Cornetto als toetje. Wat zijn die dingen toch lekker. Hoe was jouw week?  

Ook leuk?

15 reacties

 1. De foto's van de shoot zien er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk! Ik ga je volgend via bloglovin. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke foto's! En die foto's van de shoot zien er ook prachtig uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Die van de shoot vind ik wel erg mooi! En wat heerlijk dat je hebt gepicknickt, zo gezellig is dat altijd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Blijf die shoot prachtig vinden! En wat een schat van een nichtje heb jij zo te zien :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele leuke foto's heb je gemaakt :) Echt die foto van je shoot is zoo prachtig. En je nichtje is echt te schattig. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk & mooi foto verslag <3 Vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke diary! Ik vind de foto van je shoot echt prachtig :-) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuke diary, echt mooie foto's zijn er gemaakt bij je shoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die fotoshoot klinkt echt heel leuk. Mooie foto verzameling.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke diary! De shoot foto's zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke foto's, je shoot foto's zijn mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O zo leuke foto's!
  Ik vind de close-up van jou heel mooi! Zou hier in het groot moeten staan!
  xo
  Leila ( & Esther)
  http://leopardxlipstick.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen