Favorieten, juni

7/02/2014Om de geweldige maand juni te beëindigen en juli te beginnen, heb ik vandaag een artikel vol geweldige producten die ik in de afgelopen maand te veel heb gebruikt. Aan het eind van mei heb ik geen favorieten artikel gemaakt, omdat ik toen helemaal geen nieuwe producten ontdekte. Maar in de afgelopen maand heb ik kennis gemaakt met een paar mooie producten. Mijn eerste favoriet is de la vie est belle bodylotion van Lancôme. Deze bodylotion heb ik gewonnen. De geur van het parfum vind ik geweldig dus ik was heel erg benieuwd naar de bodylotion. Nou ik kan je vertellen, deze ruikt net zo goed. De geur blijft ook echt lang hangen als ik hem heb opgesmeerd. Mijn tweede favoriet is de Collection lasting perfection concealer. Deze nam ik een maand geleden in Londen mee. (Een maand geleden? Ik wil terug naar die geweldige plek.) Je bent vast en zeker plat gegooid met verhalen over hoe geweldig deze concealer is, maar hij is echt wonderbaarlijk geweldig. De dekking is de beste dekking die ik ooit heb ervaren en hij blijft super lang zitten. Ja, alle mensen die naar Londen gaan, koop dit product. You won't regret it. 
De derde variant van de Batiste droogshampoos die ik op mijn blogje laat zien. Ik raak gewoon niet uitgesproken over deze baby's. Ik ben vooral dol op deze variant met kersengeur. Niet verkrijgbaar in Nederland, maar wel in Engeland. In Engeland ook een stuk goedkoper trouwens. De droogshampoos van Batiste zijn gewoon geweldig om een beetje volume te creëren en mijn haar er wat minder vet uit te laten zien. Een dikke aanrader! Nog een haarproduct dat ik geweldig vond in de afgelopen maand is Elnett Satin haarlak van L'oreal. Ik gebruik nóóit haarlak, maar voor mijn examengala wilde ik graag dat mijn krullen wel wat langer bleven zitten dan normaal. Ik koos voor deze haarlak, omdat ik vaak goede reviews van andere bloggers las. Het is inderdaad een heel fijne haarlak. Hij plakt niet en hij zit gewoon 'fijn' in mijn haar. Niet dat harde, plakkerige gevoel. De laatste nieuwe uitvinding van de afgelopen maand is de Dove purely pampering body cream. Het is een klein potje met crème en ik vind hem ideaal om mee te nemen in m'n tas. Ik kan dan altijd even snel droge plekjes of handen insmeren. 

Welke producten heb jij veel gebruikt in juni? 

Ook leuk?

14 reacties

 1. Die batiste droogshampoo's vind ik ook zo fijn! en ze ruiken zo lekker!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat leuk dat je de bodylotion van La Vie Est Belle bij je favorieten hebt gezet. Dit is inderdaad een toppertje! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke favorieten, de droogshampoo van Batiste en de haarspray van L'Oréal behoren zeker ook tot mijn favorieten!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke favorieten! De Batiste droogshampoo lijkt me erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke favorieten! De Batiste droogshampoo lijkt me erg fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik heb net ook weer een nieuwe bus droogschampoo gehaald voor mijn vakantie. Die moet ik gewoon mee hebben haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die Batiste Dry Shampoo ga ik komende week als ik in Engeland ben meteen aanschaffen! Super handig, en kersengeur klinkt ook niet verkeerd, haha. De rest klinkt allemaal ook heel erg tof (: Liefs! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Batiste Dry Shampoo met kersengeur lijkt me heerlijk, jammer dat hij niet hier te verkrijgen is. Fijne producten verder, de haarspray van Elnett is toevallig ook mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die concealer is echt heel fijn, ik heb m ook! HAHAHA nee grapje doei

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie dat je fijne producten gebruikt meid. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen