Spam je blog! #2 Want spammen is leuk

7/13/2014


Het wordt écht weer tijd voor een spam momentje. Het is veel te lang geleden. Jullie mogen vandaag (en morgen ook, mocht je dan reageren) een linkje achterlaten naar je blog. (En overmorgen natuurlijk ook nog. Het maakt niet uit wanneer.) Oh, en laat ook meteen een linkje achter naar je Instagram account. Ik vind het de laatste tijd leuk om andere bloggers te volgen op Instagram en nog meer op de hoogte te zijn van wat ze meemaken. Dus: de link naar jouw blog en/of Instagram account. Jullie zijn namelijk allemaal hele leuke mensen en misschien klikken er wel spontaan allemaal mensen op de volg button. Mocht je zin hebben om een langere reactie te plaatsen, mag je er ook nog een klein verhaaltje bijzetten over de onderwerpen waarover jij graag blogt. Of misschien heeft jouw Instagram pagina wel een bepaald onderwerp. Ik ben benieuwd! Drop allemaal maar leuke linkjes hieronder in de reacties. I'm excited. 

Liefs,
Claudia 

Ook leuk?

45 reacties

 1. Leuk dat we mogen spammen! Ik blog op www.beamingbeauty.nl/
  Hier blog ik over allerlei dingen wat ik interessant vind, zoals beauty, food, lifestyle en gezondheid. Ook wil ik wat meer DIY's en fashion terug laten komen! Neem zeker eens een kijkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief van je! Ik ben Alexa, 21 jaar en blog op http://www.alexaslovelyworld.nl over mijn studentenleven en alles wat daarbij komt kijken! Er zal dus heel veel variatie te vinden zijn op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Claudia ! Tijd voor een fotoshoot? Groet Edwin. foto-edwin.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi, leuk dat we mogen spammen! Hi, ik ben Carmen; een 13-jarig meisje dat blogt op http://www.ourbeautythings.nl over haar leven waarin vooral veel beauty, fashion en lifestyle posts online komen, maar ook lay-out en fotografie. Neem zeker een kijkje! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat leuk! Ik ben normaal niet zo van het spammen.maar nu ik mijn nieuwe layout online heb vind ik het extra leuk:)

  Hi, ik ben Linda en op Lifestyle by Linda blog ik over de beauty van het leven, je komt er lifestyle, beauty en reis artikelen tegen! En het lijkt mij leuk als je even lang komt. Ter ere van mijn nieuwe layout staan en komen er leuke winacties online.

  Http://www.lifestylebylinda.nl

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk zeg
  Blog: www.chiqueandglam.com
  Instagram: http://instagram.com/stoppenberg

  BeantwoordenVerwijderen
 7. liefff!

  http://www.globelovex.blogspot.com

  http://www.instagram.com/ryanneee_

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mijn blog gaat over lifestyle, met af en toe wat fashion en make-up. Ik vind het leuk om te vertellen hoe ik mijn leven leid. Alle dingen die je op mijn blog vindt zijn van mij en dus persoonlijk. Ik ben mijn blog, je kunt mijn persoonlijkheid in alles terugvinden. Dat maakt het zo leuk.

  http://dailybreakfast.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog www.Elegantic.nl komt er dagelijks minimaal één beauty/lifestyle gerelateerd artikel online.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat lief van je :) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, laat je een reactie achter? Je kunt me ook volgen op instagram: gekopmakeup! Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat leuk! Mijn blog gaat over het leven van een Single girl, ik schrijf Dating Stories, verhalen over Mr. Big en ik geef je een kijkje in mij leven als Allround Make-up artist voor tv, film & theater.

  Blofg: www.singleandthecity.nl

  Instagram: www.instagram.com/bythessa

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hi! wat leuk dit! Beginnend blogger over lifestyle,fashion en food! hopelijk vinden jullie het leuk!

  Blog: http://fabulousfashionbeing.blogspot.nl
  Instagram: www.instagram.com/fabfashbeing

  Liefs xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dankjewel dat we mogen spammen! Www.colourfizz.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik vind het altijd ook zo leuk om andere blog te lezen <3
  Mijn blog is www.livexlaughlove.blogspot.nl , schrijf over lifestyle, fashion en een beetje beauty.
  Ik ben nog niet zo lang bezig maar vind het al super leuk!
  insta; @xroosb_
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Haha, leuk dat je dit doet hé, dankjewel!
  Op www.tijdomtedromen.nl schrijf ik over van alles wat mij blij maakt, en die positiviteit wil ik graag doorgeven aan anderen. Dus; voel je vrij om eens te kijken. Olé!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk! Mijn blog gaat over eigenlijk van alles, Lifestyle, Beauty en een snufje Fashion ;)
  http://www.beautybybabs.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik ben Justine en ik blog op My Cup of Care (www.mycupofcare.nl), een lifeblog met allerlei onderwerpen die het leven leuk maken. Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje zou nemen! <3

  Lots of love,
  Justine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Jeej, spammen (: Ik ben Hillene, 15 jaar en ik blog op www.randomstuff.nl met mijn vriendin Jolijn over beauty, fashion en random dingen. We posten outfits, trends, reviews, recepten en personal stuff. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje nam! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk! Ben hier via Facebook gekomen en 'spam' graag even :)

  Mijn site is: goyvon.com. Het is een reisblog over mijn reizen door voornamelijk Azie en mijn leven in Beijing, China. Het is een mix van persoonlijk en praktisch.
  Mijn instagramaccount is Chinagirl83

  Groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ahh leuk artikel! Mijn Instagram is @dailydoseofvalerie (die je volgens mij al volgt, don't know for sure!) en mijn blog link is www.dailydoseofvalerie.nl.
  Ik blog over van alles en nog wat. Outfitfoto's, nieuwe aankopen, foto's van de natuur etc. Eigenlijk over alles waar ik van houd!
  Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Leuk spammen!
  Mijne is: http://fitmomslife.blogspot.nl
  Instagram: leetjuuuuh

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk, ik ga even de lijst door en alle leuke blogs bekijken :-)

  Mijn blog: http://commedescoco.nl
  Instagram: commedescoco
  Twitter: @commedescoco_

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat lief dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over alles met betrekking tot lifestyle: fashion, leven met een chronische beperking, DIY's, low-budget leven, youtube video's en noem het maar op! Iedere dag komt er een blogpost online. Neem je een kjikje op www.aspoonfulofdork.nl?

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi! Wat leuk dat we onze blog mogen promoten.

  Mijn blog is een mix van vintage (fashion), retro, lifestyle en inspiratie, altijd met een vleugje humor en een connectie naar het heden.

  -> Blog: http://orientalspiceandsomechocolate.com
  -> Facebook: http://facebook.com/OrientalSpiceAndSomeChocolat
  -> Instagram: @orientalspiceandsomechocolate

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Goed idee haha! Komt ie!

  http://www.jadepillar.com/

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 26. http://driveforstyle.blogspot.nl/

  Dank je wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Gaaf dat we mogen spammen!
  Ik heb ook een blog: dreamtobeauty.blogspot.nl
  Ik schrijf hier dagelijks over beauty, fashion en lifestyle met een persoonlijke touch.
  Ik vind het leuk om DIY's te bedenken, outfits te maken of een review te schrijven en nog veel meer
  Enjoy, liefs Helene

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk! Mijn blog is ww.annesolveig.nl, mijn online dagboek over alles wat ik leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Zo leuk !! Ik blog over gezonde voeding, gezonde en lekkere recepten en hardlopen op http://www.hapjesprinces.be

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ook ik doe mee :-) www.vrouwmetstijl.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi dit is mijn blog: http://www.sammieslovelylife.blogspot.nl/ Ik schrijf er over beauty, fashion, lifestyle, koken en veel meer! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Wat leuk dat we mogen spammen! Thanks, :) Ik ben Madeleine, 25 jaar en blog over van alles. Verder heb ik nu ook een eigen tasje 'simple' dat ik verkoop :D. Verder ben ik instagram addict >> @madebyleine____ (4x laag streepje), facebook / Twitter = Madebyleine. En ik ben te vinden op bloglovin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hi! Je kent me al he (; Toch leek het me ergens wel nuttig om even m'n link achter te laten, je weet wel, een beetje netwerken enzo, haha. Ik ben Laura, voor wie me nog niet kent, 16 jaar en eigenares van Lauresque. Een fashion/lifestyle/fotografie-blog met een persoonlijke touch. Ofzo. Neem eens een kijkje (:

  http://www.lauresque.blogspot.com

  (thanks Claudia <3) X

  BeantwoordenVerwijderen
 34. leeuk! Mijn blog The Stylish Confessions is een mode en beauty blog :)
  Ik post mijn eigen outfits en verder alles wat mij inspireert en wat ik graag met de buitenwereld wil delen:) xx
  The Stylish Confessions

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hi! Wat leuk :) mijn blog is www.healthypieceofheaven.com waar ik schrijf over mijn leven als fulltime model en vooral over een gezonde lifestyle met veel lekkere en gezonde recepten! Mijn instagram is: daphnekooy

  Xxxx daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Leukleuk! Ik ben Natiza en ik blog op http://thebeautyblondie.nl/ er staat nu een win-actie waarbij je een verrassingspakket t.w.v 75 euro kan winnen! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Super! Mijn persoonlijke plekje, Jolienne gaat over beauty, fashion & lifestyle. Iedereen welkom!
  Blog http://www.jolienneblog.wordpress.com
  Instagram http://instagram.com/beeckmanjolien

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Heel leuk dat je dit doet maar ik weet dat je mij al volgt. Maar natuurlijk doe ik dit ook zodat andere bloggers dit kunnen zien.
  Blog: www.shotonatoplocation.blogspot.nl

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 39. op www.creativenails4fun.blogspot.com plaats ik 2x per week een artikel over de trends op het gebied van nagelverzorging :)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Leeeuk! Op http://weniverse.blogspot.nl plaats ik iedere werkdag een artikel over van alles. Ik ben zelf het meest gek op fashion, maar beauty zie je ook enorm veel voorbij komen. Ik neem ook graag een kijkje bij anderen! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Haha leuk dat we mogen spammen.
  GIVE AWAY GIVE AWAY GIVE AWAY! ;-p

  WIN: €50 shoptegoed voor Winkelstraat.nl; in een giveaway op mijn blog!
  €50 GIFTCARD VOOR Winkelstraat.nl GIVEAWAY HIER
  xo.
  FROM HATS TO HEELS

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Leuk Claudia! Ik schrijf samen met een vriendin vooral over beauty en fashion, maar ook over lifestyle en we maken DIY's, ook filmen we vlogs en sfeerbeelden die we op youtube zetten. Link : www.sisterhoodmoments.wordpress.com . & je volgt me al op instagram dusja ^^. Liefs, Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Superleuk dat we weer mogen spammen! (Mij ken je natuurlijk wel, haha ;))
  Ik ben Naomi, 15 jaar en heb een fashion & lifeblog met een persoonlijke draai eraan. Ik weet dat heeeel veel mensen hierover bloggen, maar iedereen heeft er een andere kijk op dus op mijn blog kan je mijn kijk vinden op de onderwerpen die ik leuk vind! Mijn blog heet www.Littlekeystohappiness.com. Op mijn blog kan je kleine sleuteltjes vinden die misschien alle duizenden sloten van blijheid stuk voor stuk open maakt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Leuk dat we mogen spammen!
  Ik ben Evy en ik schrijf al een tijd op www.mbfl.blogspot.com.
  Ik schrijf over make-up, beauty, fashion & lifestyle. Als het over lifestyle gaat, gaat het vaak over dansen, want ik ben onlangs nog Nederlands Kampioen geworden :) Natuurlijk post ik ook vaak DIY's, shoplogs, OOTD's, etc..

  Het zou tof zijn als je even een kijkje neemt!

  BeantwoordenVerwijderen