Pattern on my pants

7/29/2014


And watermelon is just delicious. Wij kopen eigenlijk nooit watermeloen, maar ik ging afgelopen week mee boodschappen doen en ik wist mijn moeder over te halen. Natuurlijk ging ik lekker standaard watermeloen foto's maken waar heel We heart it mee vol staat. Maar dit artikel gaat niet per se om de watermeloen. Nee het gaat om de broek die ik aan heb. Ik koop namelijk ook nooit broeken met een print en ik ben toch overstag gegaan en heb er één gekocht. Serieus, vraag me niet waar. Mijn moeder ging bij de Miss Etam winkelen en ik ging mee als adviseuse. Je voelt hem al aankomen. Ik liep dus in de winkel tegen deze broek aan en hij was maar vijftien euro. Uit principe zou ik nooit iets passen van die winkel, laat staan iets kopen. Toch kon ik het niet laten om hem even aan te doen. Hij stond eigenlijk hartstikke goed. Dus toen heb ik al mijn regels overtreden en voor de eerste keer in m'n leven iets bij de favoriete winkel van mijn moeder gekocht. Ik weet niet wat me bezield. Al vind ik de broek gewoon super leuk. De print is heel tof. Het is een lastig proces om met jullie te delen wat ik heb gedaan. Dat ik zoveel principes uit de modewereld ben tegengegaan. Bij voorbaat mijn excuses als jij vindt dat het echt niet kan. Om het een beetje goed te maken heb ik ook een paar hele leuke watermeloen foto's. Al hoop ik dat jullie de broek toch stiekem ook wel een beetje leuk vinden. En anders: have fun watching me eating watermelon. LIPSTICK Wat vind jij van de broek? En ben jij ook zo gek op watermeloen? 

Ook leuk?

20 reacties

 1. Leuke broek! Ik heb onlangs ook zo iets leuks gevonden in de C&A, ook zo een winkel waar het volgens mij 'not done' is om te shoppen haha... Ik hou echt van watermeloen, eet het heel vaak in de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke broek! Zelf ben ik echt dol op watermeloen :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die broek eigenlijk ook wel leuk, (misschien moet ik ook maar eens de moderegels overtreden, haha)
  En ja! Watermeloen is gewoon heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I literally ADORE those pants. Literally.
  Oh and gotta love watermelon. (mijn artikel van vandaag draait ook zo'n beetje om watermeloen, hihi)
  Lieeeeeeefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke broek zeg! Ik ben ook dol op watermeloen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hahah je schrijft zo leuk! Ik vind de print harstikke leuk en heerlijk die watermeloen mmm!
  liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha leuke foto's ! En ik vind je broek echt super tof !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke foto's! En wat een leuke broek zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's :) Ik vind 't printje heel tof! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. die broek is echt tof! En watermeloen, jummieeeee, zo lekker. Mijn favoriete zomer fruit :)

  Liefs Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Haha! Het is héél leuk je een watermeloen te zien eten hoor. Al moet ik eerlijk bekennen ze zelf niet echt lekker te vinden (ja, ik weet het: ik ben de enige ter wereld). Leuke broek ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuke broek! Ikzelf heb daar ook ooit een top gekocht terwijl ik dat vooraf niet van plan was. Ik koop er nooit iets en ik ging ook echt alleen mee voor mijn moeder die daar altijd winkelt haha. Ik lus overigens helaas ging meloen. :( Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 13. I love those pants! And those photos are so funny and you look really happy on them!
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke broek, altijd leuk als je ergens onverwachts iets leuks tegenkomt! Watermeloen vind ik lekker, maar ook wij kopen het nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Je broek is ontzetten leuk!! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 16. De broek is echt ontzettend mooi! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat een superleuke broek!
  Mooie foto's ook weer ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen