Project klussen #1

7/17/2014


Gisteren kon de missie eindelijk beginnen. Ik trok de alleroudste kleren uit mijn kast. Het bureau was eerst aan de beurt. Hij had twee lagen grondverf nodig, want op de bovenkant was heel veel gekrast met zwarte stiften. Aline speelde mijn klusmaatje en het was echt een typisch gevalletje girl power. We hadden allebei echt nog nooit een kwast aangeraakt, laat staan schuurpapier. Er ging dan ook van alles mis. Ten eerste zaten we echt van top tot teen onder de witte verf. Ook was de knot op mijn hoofd het slachtoffer van de witte smurrie. Ten tweede liet een de pot met verf vallen. Dat was zó niet handig. Ik raakte helemaal in de stress en alles zat eronder. Vervolgens heb ik die verf heel snel gebruik om de kapstok te verven. En ook verfde ik een hartje op de muur. 'Dat is vandalisme, Clau'. Wat mijn vader gisterenavond tegen me zei. Sorry pap. Ik had geen benul bij wat ik deed. Sinds gisteren ben ik dus klusser én vandalist. 

Dé klusradio.
We eindigden de middag met een glaasje Wicky, want we waren dorstig. Het was ook eigenlijk veel te warm om te klussen, maar het moest echt gebeuren. Zaterdag ga ik namelijk al richting Ede om de muren te sauzen en het één en ander neer te zetten. De rest van de week ga ik dus, naast zonnen en bloggen, vooral hel veel klussen. Het is ook eigenlijk helemaal niet erg om te doen. Het is zelfs best leuk. Dit was verslag nummer 1 en jullie kunnen er nog wel wat verwachten, want ik ga heel veel schrijven over het inrichten en de meubeltjes voor mijn nieuwe kamer.

Ben jij een goede klusser? Hebben jullie tips om mijn kluskunsten te verbeteren?

Ook leuk?

11 reacties

 1. Heel veel succes met het klussen zelf heb ik op dat gebied echt twee linker handen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met klussen! Met dit weer lekker buiten verven want dan droogt alles snel hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes met de rest van het klussen, leuk artikel om te lezen! Ik klus alleeeen als het hard nodig is haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat schrijf je toch leuk! Zo te zien ben je goed bezig geweest. En wat een vermakelijke foto's :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk om te zien ! Succes verder met het klussen ! Je hebt er iniedergeval mooi weer bij :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er erg gezellig uit! Succes nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Dat project klussen moet ik binnenkort ook maar is gaan doen. Maar dan mijn muren in mijn kamer gaan aanpakken. Ik stel het telkens uit pas als ik tijd heb ga ik het doen...

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha dat lijkt me eigenlijk best wel leuk om te doen gewoon met een vriendin of zus.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Haha leuke foto's! Kun je mijn kast ook gelijk even doen? Geintje hoor, ik vind verven altijd wel heel leuk om te doen :) Of ik handig ben is natuurlijk weer een ander verhaal....

  Liefs, Marlijn
  www.atasteofvintage.nl

  BeantwoordenVerwijderen