Outfit: Maxirok en bloemetjes

7/11/2014


Voor het eerst in m'n leven droeg ik een maxirok. Die ik gejat heb van een vriendin. Wel met toestemming hoor. Ik heb het zelf nog niet gedurfd om er één te kopen, omdat ik het gewoon 'anders' vind staan en ik moet eraan wennen. Gisteren trok ik hem toch maar aan. Ik combineerde hem met een wit topje waarop lichtblauwe bloemen staan. En omdat het heel erg lekker was, trok ik mijn sandalen erbij aan. Ik vind het uiteindelijk toch wel leuk staan als ik de foto's bekijk. Ik ben benieuwd wat jullie vinden. De foto's zijn trouwens helemaal anders dan normaal. Ik heb mijn camera een keer zelf ingesteld en heel anders gezet dan normaal. Ik vind de lichte kleuren heel tof staan! 

Top: Primark - Rok: Vero Moda - Sandalen: New LookDragen jullie wel eens een maxirok? 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Het staat je juist echt super mooi,en heel erg leuk gecombineerd met dat topje! Het lijkt alsof precies dezelfde kleur van de rok in het topje zit, Super leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was zo gezellig, en die rok staat je zo leuk!
  Liefs, Aline

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat herkenbaar! Ik heb er ook nog nooit eentje gedragen, omdat ik het idee heb dat die me niet zo mooi zullen staan. Ik vind 'm jou echt prachtig staan! Erg leuk gecombineerd ook. Ik zeg vaker doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het staat je écht heel mooi! Toffe foto's ook zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit, de top vind ik ook onwijs schattig! Het staat je echt heel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. I'm so fancy, you already know...
  Haha leuk geschreven lieverd!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit heb je aan meid. De maxirok die je aan hebt staat je heel goed, ik zeg koop er 1 haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind je outfit super leuk! En een maxirok staat je goed, ik zou zeggen koop er 1 haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het je echt heel leuk staan! Zeker in combi met het bloementopje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Aaaah, you're gorgeous lieve Claudia! Die kleur staat je ook echt prachtig (: X

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De rok staat je echt heel mooi! Ik wil er ook graag een hebben maar ik twijfel toch steeds. De meeste vallen bij mij alsnog heel kort. :( de foto's zijn overigens ook heel mooi! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen