Outfit: Ruitjesblouse en shorts

7/16/2014


Zoals ik in de vorige outfit post vertelde, jatten Lydia en ik elkaars kleren. Die maxi rok was namelijk van haar. Een blouse van mij hing al weken in haar kast en ik had hem ein-de-lijk weer terug. (Nee Lyd, just kidding, love you.) Maar ik wilde hem dus weer een keertje dragen en ik vond gisteren een geschikte dag. Ik had hem natuurlijk ook op een andere random dag kunnen dragen, maar gisteren voelde ik me extra aangetrokken tot dit blouseje. Nee ik lul er echt een eind op los. Ik droeg mijn ruitjesblouse gewoon weer een keertje, nadat hij een lange tijd had doorgebracht in Lydia's kast. Ik zie ook steeds meer bloggers zo'n blouseje op de heupen dragen. Ik vind dat wel wat leuks hebben, dus dat heb ik ook een klein beetje uitgeprobeerd toen ik samen met Tiana outfit foto's maakte. 

Blouse + Top: H&M - Shorts: Primark - Schoenen: Converse


Mijn uitprobeersel: de blouse op mijn heupen. 


Vinden jullie een blouseje om de heupen leuk staan? 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Wat een super leuk outfit weer. Het blousje staat je super stoer maar ook heel vrouwelijk! Leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha <3 <3
  Kuss Lyd

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke outfit! Vind de foto's ook heel mooi! :) Ik vind een blousje om de heupen op zich wel kunnen, maar als ik het zelf doe denk ik dan altijd meteen dat ik een toerist ben haha, want als ik ergens op vakantie ben doe ik dat vaak ook! Aan vind ik net wat leuker :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, leuk geschreven. Ik vind het bloesje heel erg leuk! Ook om je heupen staat het leuk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het blousje in het rood en draag hem vaak om mijn heupen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke outfit, die blouse is zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aah je outfit is echt heel erg leuk, staat je ook heel goed. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooie outfit, alweer haha! Je hebt een mooie stijl! Ik vind blousjes om je heupen wel kunnen, alleen zelf draag ik het nooit. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toffe outfit ! En wat een leuke blouse,staat ook erg leuk om je middel geknoopt !! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooie foto's zeg!
  wat een leuke outfit heb je aan ;)

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het echt een hele leuke outfit! De foto's zijn ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie outfit & ja ik vind het je leuk staan zo om de heupen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. You look great! I love that shirt!
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen