New in

7/12/2014Gisteren was ik samen met Eileen even naar de winkels om wat dingetjes te kopen. We gingen langs de Hunkemöller, de Action, het Kruidvat en nog een aantal winkels. Bij de Hunkemöller was de sale begonnen en heel veel dingen waren een stuk goedkoper dan normaal. Ik zag deze bandeau top liggen en de kleur trok meteen mijn oog. Ik was al een poosje op zoek naar een fijne strapless top die wel vulling had. Anders zie je zeg maar 'alles' zitten en daar houd ik helemaal niet van. Deze top was nu afgeprijsd naar 6,50 euro, dus ik ging hem meteen passen. Ik paste in eerste instantie maat S, maar die zat toch wel erg strak en ik koos ervoor om een maat M mee te nemen. In de hoop dat hij niet af gaat zakken, want dat zou balen zijn. Ook kocht ik een nieuwe crèmespoeling van Garnier bij de Action. M'n crèmespoelingen raakten allemaal op, dus ik had een nieuwe nodig. Deze van Garnier vond ik heerlijk ruiken, dus ik ben benieuwd of hij z'n werk goed zal doen. Ik kocht hem voor 1,79 euro.Wat vinden jullie van de bandeau top? 

Ook leuk?

18 reacties

 1. Ik vind je bandeau top echt heel erg leuk! Dat kan je superleuk dragen met iets met een open rug of bij zo'n hempje met lage oksels! En het kleurtje is ook mooi!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De bandeau top is echt super, lekker fel en zomers kleurtje <3 Oh en ik ben heel benieuwd hoe de cremespoeling je bevalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die bandeau top is heel erg mooi! Het kleurtje is lekker zomers, me likey :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke bandeau ! Ik vind de kleur erg leuk :) ! X Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke rode top! Lekker handig voor tijdens de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke aankopen die bandeau is echt super leuk! Ik heb er zelf ook zo een in het oranje super handig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. erg leuk kleurtje heeft de bandeau top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke top! Mooie kleur ook :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke dingen geshopt! Weet je al hoe je de bandeau top gaaf combineren? Ik ben erg benieuwd, je hebt een leuke kleding stijl!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga denk ik op zoek naar een top die laag uitgesneden is onder de oksels, zodat je het kant kunt zien :) Thanks girl!

   Verwijderen
 10. heel leuk die bandeau, ik draag zelf graag van die tank tops die langs de zijkant laag uitgesneden zijn en daar zijn bandeaus echt perfect voor

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke bandeau! Gaaf kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke aankopen! Ik vind je bandeau top erg gaaf, vooral 't kleurtje :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke top, leuk kleurtje :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooi kleurtje! Ik wil er ook nog graag een hebben haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen