Oh, how I love summer

7/18/2014


Want zomer betekent zonnen, shorts, zonnebrillen, ijsjes, zon, warmte, langer licht, gezelligheid, barbecues, kampvuren, zwemmen, slippers en veel leuke dates met vriendinnen. Ik geniet ten volle van mijn vakantie. Ik heb geen idee meer welke dag het is en ik doe heel veel leuke dingen. Ik weet dat ik het in september heel erg druk ga krijgen met mijn studie, dus alle vrije tijd die ik nu heb, besteed ik op z'n best. Ik maak super veel foto's met mijn camera baby en in augustus ga ik een workshop doen die me wat dingen gaat leren over mijn spiegelreflex. Van de sluitertijd tot diafragma. Daar heb ik super veel zin in, want dan kan ik op vakantie nog mooiere foto's maken. Ik ga trouwens naar Limburg op vakantie. We zijn daar vorig jaar ook geweest en het is toen heel goed bevallen. We hebben dan een heerlijk luxe huisje, met een eigenlijk wasbak op mijn kamer. En twee douches in huis. Ja, dat is echt vakantie vieren. We gaan weer lekker plaatsjes bezoeken en ik ga de Duitse drogisten weer lekker leeg kopen. Nou ja, niet per se leeg kopen, want ik ben in september een arm studentje. Maar ik mag best wat leuks meenemen. Er staat dus van alles leuks op de planning. Gisteren was ook leuk. Lydia en ik gingen namelijk ergens op een stukje gras zitten op een kleedje nadat we een zak chips en een bak kaasstengels hadden gehaald. We hebben heerlijk foto's gemaakt en in de zon gelegen. En er liep een hunk. Hij was echt een hunk. En z'n naam was Casper, want we hoorde iemand hem roepen. Nou Casper, je bent onze droomprins. Mocht je dit lezen, stuur dan even een berichtje. Ja, het was een leuke middag. Zon en een hunk. 
CASPER IK MIS JE! 

Wat voeren jullie uit met die warme weer? Wat zijn jouw vakantieplannen? 

Ook leuk?

9 reacties

 1. haha nu maar hopen dat Casper dit leest ;) Zo te zien heb je een heerlijke dag gehad. Ik ga vandaag naar het strand, lekker afkoelen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha leuk gezchreven! wie weet leest hij het ghehe .. maar wat een heerlijke dag, ik ga morgen op vakantie naar Zeeland :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, dat van Casper.:D leuke vakantieplannen, in Limburg! Ik ga binnenkort naar Griekenland. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. awww wat een leuk artikel weer!
  Ik ga binnenkort ook op vakantie!

  xx julia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo te horen heb je leuke dingen op de planning en je hebt echt helemaal gelijk dat je nu volop van je vakantie geniet! En die foto's geven mij ook zo'n zomergevoel!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie dromen en plannen voor deze zomer! Ik ben ook zo onwijs gek op dit seizoen :) En Casper, where are you at?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Veel plezier met wat je gaat doen! Ik heb helaas geen vakantie ik loop heel de zomer stage op een vakantiepark!

  BeantwoordenVerwijderen