New sunnies

7/06/2014


Want ik had écht een nieuwe zonnebril nodig. Ik had twee hele leuke, maar die heb ik beide gesloopt. En daar baal ik nog steeds heel erg van. Never mind, want nu heb ik een hele mooie zonnebril gekocht die best stevig is en het dus hopelijk langer vol gaat houden. Ik keek in een rek met zonnebrillen en deze sprong er voor mij wel uit. Hij is lekker simpel. Zwart en een normale vorm. Ik zette ook nog een bril met cat eye glazen op, maar dat stond voor geen ene meter bij mijn hoofd. Terwijl ik andere bloggers ze zo vaak zie dragen en ik vind dat zo cool en hipster. Maar deze trend is niet voor mij bedoeld, dus ik ging gewoon lekker voor de 'standaard zonnebril'. Het extraatje aan dit modelletje standaard is wel dat je jezelf kunt zien als je in de zonnebril kijkt, which is pretty funny. Ik heb meteen een spiegel op zak. Op ogen. Ik kocht hem voor 9,95 bij de V&D. De foto's maakte ik trouwens op de lomo stand die op mijn camera zit. Ik ben steeds mee een beetje de leuke functies aan het uitvinden en deze is daar één van. Sowieso ben ik dol op zwart-wit foto's. Deze functie maakt ze nog eens extra leuk. Lydia maakte deze foto's van mij in de trein. Weer eens een andere locatie dan thuis of tussen de bomen. 


Wat vind jij van deze zonnebril? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Hele toffe zonnebril! Ik ben gek op dit model.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, super tof model! Mooie foto's ook :) xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woah, heel erg tof! Ik vind het ook superleuk dat 'ie reflecterende glazen heeft! (: X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukie en grappig dat jullie de foto's gewoon in de trein hebben gemaakt!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hee zo een heb ik ook, maar dan zonder spiegelglazen. Met spiegelglazen is 'ie eigenlijk veel leuker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die eerste foto is echt gaaf! Het is een prachtige zonnebril. Haha, wat grappig, iedereen koopt op dit moment nieuwe zonnebrillen lijkt het wel. Ik heb vorige week ook eindelijk de perfecte gevonden :) . Ik kan niet zo goed tegen dat drukkende gevoel op je neus door een zonnebril, vandaar dat ik er nooit één kon vinden. Maar vorige week stuitte ik dan eindelijk op de perfecte! Bij die heb ik er gelukkig geen last van :D .

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ah wat een leuke foto's! Ik ben ook nog druk bezig met het onderzoeken van de camera! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is die eerste foto erg mooi! Mooie bril ook :)

  Liefs,
  Hazal
  www.sistersandsisters.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er gaaf uit! Je foto's zelf zijn ook heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nice! Ik heb ook nog een nieuwe zonnebril nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat staan ze je leuk zeg! Ik heb altijd problemen met het vinden van een goede, mooie zonnebril. Helaas :( Leuke foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen