Tag: 15 dingen die niemand aan je vraagt

7/23/2014Een nieuwe, frisse, fruitige tag die ik in ga vullen. 15 dingen die niemand mij ooit heeft gevraagd. Gelukkig zijn de vragen niet heel beschamend, want anders had ik ze natuurlijk nooit beantwoord. 

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Die dingen zijn hartstikke gesloten. Voor het geval dat al mijn favoriete broeken weg willen lopen en ik de volgende dag in mijn ondergoed naar school moet. Al heb ik wel een kledingrek staan waar alle dingen aanhangen die ik er het leukst uit vind zien in mijn kamer. Maar die kledingstukken hebben het daar zo naar hun zin, omdat ze zich beter voelen dan de kledingstukken in mijn kast, dus die zouden nooit weglopen.

Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit hotels?

Sorry, I'm not a rich girl. Ik heb één keer een hotel bezocht, want ik ben niet zo fancy dat ik iedere maand een paar nachten spendeer in een chique kamer. En die ene keer kan ik me niet heel erg goed meer herinneren, dus eigenlijk weet ik niet of ik toen de mini-flesjes heb meegenomen. 

Heb je ooit een straatnaambord gepikt?

Nee, want anders weet ik niet meer hoe de straat heet. Ik doe folders en ik leef dus van straatbordjes als ik daarmee bezig ben. Straten zijn zo ingewikkeld. 

Gebruik je to-do lijstjes?

Ja en nee. Als ik naar school ga, zijn ze my life. Maar als ik vakantie heb, doe ik er niet aan. Ik heb dan geen achterlijk grote stapels huiswerk en plannen is dan niet per se nodig. Ik doe in de vakantie gewoon de dingen die ik moet doen en als ik het druk heb, zet ik dingen gewoon in m'n agenda. Ik houd dan geen echte to-do lijstjes bij. 

Heb je sproeten?

Ja! Op mijn neus heb ik sproetjes. In de zomer worden ze meer, dat merk ik altijd meteen. Het zijn er niet heel veel dat ze heel erg opvallen, maar ik ben blij met de paar schattige vlekjes die zich op mijn gezicht hebben gesetteld. 

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ik kan me nog wel herinneren dat we midden in het bos liepen. 'Mam, ik moet plassen.' Ik als klein, lief, afhankelijk meisje. Er is in het bos natuurlijk in geen velden een wc te bekennen en dan is er dus geen andere oplossing. In de bosjes plassen. Met alle gevolgen van dien. Je zo goed mogelijk proberen te verstoppen, van oh wee dat iemand je ziet, alles vies maken en in mama's tas op zoek gaan naar een pakje tissues. 

Hoe groot is jullie bed?

Uhm, jullie bed? Hoi daar, ik slaap nog alleen. Mijn bed is een eenpersoonsbed en ik heb er vrede mee. Een tweepersoonsbed voor één persoon vind ik eigenlijk een beetje overbodige luxe. Ik pas prima op mijn bedje en ik ben er nog nooit uitgerold. Ben je lui?

Soms. Ja, soms heb ik echt luie momenten. Dus momenten waarop ik niets uitvoer, junk food eet en voor de tv hang. Momenten waarop ik nul komma nul procent aan mijn uiterlijk heb gedaan en het me eigenlijk niet zoveel kan schelen. Maar meestal is dat dan voor een aantal uur en dan ben ik het zat en word ik er heel moe van. 

Kauw je op pennen en potloden?

Nee, nooit gedaan. De smaak van pennen en potloden heeft me nooit aangetrokken. 

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Haha, ik een padvinder? Nee, ik vind dat kwik, kwek en kwak prima padvinders zijn en de natuur heeft mijn niet echt nodig. En ik vind het ook niet per se nodig dat ik weet hoe ik vuur kan maken en een tent moet opzetten. 

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Nee, eigenlijk niet. Niet omdat ik ze niet leuk vind, maar eigenlijk zie ik nooit meer tekenfilms op tv. 

Tel je de treden als je de trap op loopt?

Nee, maar onze trap heeft als ik het goed zeg dertien treden. Klopt, ik heb die dingen ooit een keer geteld, maar het kan goed zijn dat dat aantal helemaal niet waar is en dat ik ter plekke maar een getal heb bedacht.

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Ja, waarom niet? Het kan nooit kwaad om ergens een random pirouette te maken. Al ben ik een betere danser met muziek hoor. Dan ga ik hélemaal los.  

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Weet jij hoe je een stijltang in elkaar kunt zetten? Nee, ik ook niet. 

Deze tag was echt leuk om in te vullen. De leukste tag die ik tot nu toe invulde. De vragen zijn lekker random en ik vind het super leuk om van andere bloggers te lezen. Als jij deze vragen nu net zo leuk vindt als ik, vul hem dan vooral ook in. Dat geeft mij weer een hoop leesplezier! 

What about you guys? Ooit in de bosjes geplast? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Leuk om te lezen :)
  Ik ben jaloers op je sproeten.. Ik wil ze zo graag maar krijg er echt geen een :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahahaha geweldig clau. Ik ben helemaal weg van je humor, haha.
  Oh en ja......... ja dat heb ik.  doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaah super leuk om te lezen, haha. Ik heb ook sproetjes (Vooral in de zomer) en ik vind ze stiekem ook gewoon leuk. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha, weer erg leuk om te lezen! En leuke foto's heb je erbij gezet!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een geweldige humor hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahah, heel tof ingevuld.
  Leuk blog heb je, ik volg je.

  BeantwoordenVerwijderen