Miss Sporty perfect colour lipstick

7/10/2014


Ja, ik weet het. Hij is gebroken. Ik draaide hem omhoog terwijl de dop er nog op zat. Dat soort dingen gebeuren mij echt altijd. Maar weet je, het ziet er hartstikke origineel uit. Zo'n lipstick die een klein beetje gebroken is. Het geeft een artistiek gezicht. Nee, ondanks de gebrokenheid wil ik deze lipstick toch reviewen voor jullie. De Perfect colour lipstick in de kleur 53, on fire is de gelukkige. De verpakking is zoals de meeste lipsticks die ik heb zwart en simpel. Complimentje voor het feit dat de lipstick een leuke naam heeft. En die naam ik ook best toepasselijk. Ik ben verliefd op de kleur. Echt waar. Zoals de naam zegt: on fire. Als je de lipstick met een paar goede lagen aanbrengt, is de kleur zeker aanwezig. Hij heeft een oranje ondertoon. Maar zoals je kunt zien is de pigmentatie helemaal niet geweldig. En nu is het echt niet zo dat ik in een lipstick een pigmentatie zoek die 'huge' is, maar dit stelt me wel een beetje teleur. Het is jammer, maar ik heb gelukkig niet heel veel betaald voor de lipstick. Het is ook niet een lipstick die heel erg lang blijft zitten. Eigenlijk heel kort. De geur is wel fijn. Zoetig en een beetje naar meloen ruikend. Ook vind ik de substantie prima. Romig en het droogt mijn lippen niet uit.


Al met al is deze lipstick voor zijn prijsklasse 'normaal'. De kleur is heel sprekend, maar de kwaliteit vind ik echt tegenvallen. Ik had meer pigment verwacht, dus dat was jammer. De kleur vind ik wel echt geweldig en het rood met een oranje ondertoon staat mij goed, vind ik zelf. De substantie en de geur zijn fijn. Mocht je dus op zoek zijn naar een lipstick die iets meer als een lipbalsem aanvoelt, dan is dit op zich een goede optie. Je kunt de lipstick hier bestellen voor 6,49 euro. (Maar je kunt hem bij Etos voor 1,99 euro kopen, thanks Mariëlle!)

Heb jij ervaring met de perfect colour lipsticks? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Ik vind het kleurtje echt mooi! Hij past mooi bij je haar!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je echt ontzettend mooi! wauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie kleur, staat je goed ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het kleurtje staat je erg leuk, ondanks dat de pigment een beetje tegen viel. Ik vind 'm mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow! You look beautiful with that lipstick, amazing colour:)
  Have a lovely day, kisses
  Christine G ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke kleur, maar dit verkopen ze toch gewoon bij de Etos, voor maar 1,99?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt. Dat is ook de prijs die ik heb betaald voor de lipstick. Op Bol.com is ie alleen een stuk duurder. :)

   Verwijderen
 7. Het is een mooie kleur jammer dat ie iets tegenvalt. Maarja zo duur is ie dan ook weer niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele mooo kleur alleen jammer dat het pigment tegenvalt. Al met al een leuk review! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen