Project klussen #2

7/26/2014


Ja, het begint er al een beetje op te lijken al zeg ik het zelf. Dankzij mijn lieve ouders die mijn kamer in 32 graden wilden verven, kan de inrichting langzaamaan beginnen. Ik heb de meeste dingen geschuurd en geverfd. Alleen mijn salontafeltje en een kastje moet ik nog witten. Maar dit is mijn kamertje so far. Het wordt steeds meer mijn 'huisje' en dat is zo'n geweldig proces. Ik kan echt niet meer wachten totdat ik er eindelijk ga wonen. Ook ben ik heel blij met de bank die mijn moeder op de kop wist te tikken. Zo heb ik genoeg zitruimte en hoef ik niet iedereen op mijn bed neer te zetten. Oh, en let niet op de misschien pastel blauwe vlekjes die je soms ziet. De kapstok die ik blauw had geverfd, was nog niet helemaal droog toen ik hem in de auto deed. Het gevolg was dat alles onder de blauwe verf zat. Inclusief mijn complete bovenbenen. Er staat ook nog een magnetron onder mijn wasbak. Niet wetende waar ik die moet neerzetten. Waarschijnlijk belandt hij gewoon in de keuken. Ik wil jullie voor nu gewoon een beetje een beeld geven van hoe het eruit gaat zien. Want het is natuurlijk nog lang niet klaar en alle muren moeten nog versierd worden. 

Ik ben nog op zoek naar een leuk dekbedovertrek en lampen. Iemand tips? 

Ook leuk?

20 reacties

 1. Ik vind het echt leuk dat je een wastafel in je kamer hebt! Ik ben benieuwd naar hoe je kamer er uiteindelijk uit gaat zien!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er allemaal al supergaaf uit! Ben erg benieuwd hoe het eruit ziet als alles af is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er al super leuk uit nu! Ik ben benieuwd hoe het eruit gaat zien straks :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er al leuk uit. Nu ben ik benieuwd hoe het verder word? Ik moet mijn nieuwe kamer binnenkort ook maar is aan gaan pakken.

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. het ziet er echt al gezellig uit! de zachtste dekbedovertrekken komen toch wel van Ikea, maar de printjes zijn niet super daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het er super leuk uit! Ik vind de dekbedovertrekken van de Ikea altijd erg fijn. Het is niet heel origineel maar ze hebben vaak leuke printjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er super leuk uit! Ik zag bij de Ikea een hoop leuke en goedkope lampen :) Veel succes en plezier met 't inrichten van je kamer! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ikea! Daar heb je zulke leuke dekbedovertrekken! Vanaf 10 euro geloof ik. En lampjes vanaf 5 euro. En nog leuke ook! Veel plezier en succes nog! :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er inderdaad leuk uit :) Leen Bakker of Kwantum die hebben van alles :) Of Xenos, niet te vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuke dekbedovertrekken? Ikea! Ik heb er ook een via de h&m site eens besteld die ook fijn en mooi zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik zou zeker naar de Ikea gaan! Leuke dingen hebben ze daar :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat! Ikea is echt de place to be voor betaalbare en leuke decoratie.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ahh wat ziet het er allemaal leuk uit! Ben héél benieuwd naar het uiteindelijke resultaat! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het ziet er echt heeel leuk uit! Ik raad je aan (zoals waarschijnlijk iedereen hier) om naar de ikea te gaan :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Super gaaf! Voor lampen zou je eens bij de Xenos kunnen kijken? Daar hebben ze altijd wel leuke dingen. Overigens heeft de Action ook vanalles voor een goedkoop prijsje. Ik weet alleen niet of daar leuke lampen tussen staan? Nooit op gelet... Dekbed overtrekken weet ik eigenlijk niet. De Ikea misschien?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die bank is leuk! Bij Ikea heb je altijd erg mooie dekbedovertrekken vind ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wit dekbedovertrek met engelse vlag? Dat hadden ze een keer bij de Makro als het goed is.
  Ziet er heel leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen