Vakantieweek in foto's

8/24/2014


Allereerst was mijn vader gisteren jarig, dus ter ere van zijn verjaardag deze mega leuke foto van mijn vader en ik. Ik vind hem zelf in ieder geval mega leuk. En bekijk ook meteen even de prachtige achtergrond. We waren on top of the world op een hoge berg. Ik was in de afgelopen week op vakantie en ik heb vol genoten van het toeristje spelen. Het weer zat niet altijd mee en we hadden best wat regenachtige dagen -we zaten in Limburg, dus kikkerlandje-. Het was er wel warmer dan thuis in Zuid Holland, want ik merkte het meteen toen ik thuis kwam. Ook zijn we een paar keer de grens over geweest naar Duitsland en België en hebben ik bevonden dat mijn broertje en ik literally models zijn. We kunnen zó goed poseren. We bezochten onder andere Maastricht en Aachen en ik winkelde wat. Dit was de tweede keer dat ik Limburg op vakantie was en het bevalt me nog steeds heel goed. Omdat het er daar heuvelachtig is en omdat de mensen een ander accent hebben, voelt het alsof je heel ver weg bent van huis, terwijl je er binnen een uurtje of twee staat. Je bent er ook nog eens heel dicht bij de DM drogist, waarvan ik gisteren de shoplog online zette. Het is zeker een aanrader om naar onze provincie in het zuiden op vakantie te gaan. Bij het thuiskomen lagen er een hoop schoolboeken op me te wachten, maar ook het blogger kwarten van Stylefruits, dat ik als bedankje voor het interview kreeg. Deze week was tof! 


Hoe was jouw week? Heb jij wel eens een vakantie in Limburg gevierd? 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Dat ziet er echt gezellig uit! Ik ben nog nooit naar Limburg geweest, maar het lijkt mij een hele leuke stad!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's! Ik ben nog nooit in Limburg op vakantie geweest, eigenlijk ben ik er volgens mij nog helemaal nooit geweest, haha. En dat terwijl het redelijk dichtbij is, hm..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke vakantie foto's! Blij dat je het zo goed hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg leuk! ik heb je genomineerd voor de sunshine Blogger Award. Kijk snel op m'n blog voor meer info! liefs, Marijn

  meidenblogs.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het ook écht een leuke foto van jullie samen ;-) Leuke foto's heb je gemaakt ook! Zo zie je maar dat je echt niet ver weg hoeft te gaan om een leuke tijd te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto's heb je gemaakt! Ik ben met school naar Limburg geweest. Echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! Het zag er daar super mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. happy birthday to yo daddyyyy (: oh en applaus voor die foto van dat braamstruikje gurl!
  limburg is leuk. literally. oh en ijs. don't even get me started on icecream. woah. (trouwens, sum es est summus estis sunt, begin daar maar mee. dat is genoeg latijnse grammatica voor deze week). doei.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vet leuke foto's. En gefeliciteerd met je vader!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt! En natuurlijk nog gefeliciteerd met je papa :) Ik ben vaak naar Limburg geweest en vind 't daar echt heel gezellig en mooi xo

  BeantwoordenVerwijderen