Primark shoplog

8/11/2014


Sokken met een kanten randje. Ze stonden echt al maanden op mijn wishlist en iedere keer vond ik het niet nodig om ze kopen, omdat ik voor veel minder geld een gewoon zwarte sokken kan kopen. Maar zoals je in de titel kunt zien, was ik bij de Primark.
Ik ging voor het eerst naar de Primark in Hoofddorp en ik vind hem veel overzichtelijker dan in Rotterdam, waar ik normaal gesproken naartoe ga. Enough over welke Primark ik prefereer. Ik zag deze sokjes liggen. De linkse sokjes heb ik gekocht in drie kleuren: wit, grijs en zwart. Voor drie paar betaalde ik 2,50. Toen bij de kassa hingen de hogere sokjes met randje voor maar één euro. Natuurlijk gooide ik die last minute ook nog maar even in m'n mandje. Want ja, Primark lukt het toch altijd wel om mij bij de kassa nog iets mee te laten nemen. Ik kocht naast deze sokken die ik vol genietend ga dragen, nog een paar andere dingen. 

Boyfriend jeans - 15,00 euro
Fluffy cardigan - 15,00 euro

Shirt: 6,00 euro

Ik had echt een nieuwe broek nodig. Die moest ik per se kopen. Het allerbelangrijkste. Ik had dus een stapeltje broeken meegenomen naar de paskamers, maar eigenlijk was dit de enige die goed zat. Het is een boyfriend jeans, maar het model komt niet echt 'boyfriend' uit op mijn lichaam. Het is meer een iets lossere broek, die wat stoerder staat dan een skinny. Het maakt mij niet uit, want hij staat me gewoon leuk. Ook kocht ik een fluffy cardigan. Heb je wel eens van die dingen die je ziet in de winkel, waarvan je weet: dit zou echt een goede koop zijn. Dat idee had ik bij dit vest. Hij is zó zacht, zó warm en zó comfortabel. En het model is ook nog eens super leuk. Het is momenteel zomer, maar ik weet zeker dat ik hem ontzettend vaak ga dragen als het kouder wordt. De Londen print op het shirt dat ik kocht vind ik super leuk. Ik ben gek op Londen en ik kon dit shirt dus niet laten hangen voor de prijs. 

Haarband: 1,00 euro
Minion sokken: 3,00 euro
Er was sale en voor één euro nam ik ook een heel leuk haarbandje mee. Het is er zo'n één met ijzerdraad erin, waardoor je hem zelf kunt vormen. Hij staat leuk als ik een staart in heb al lijk ik wel een klein beetje op een schoonmaakmeisje. Maar dat maakt me niet uit, hij heeft een heel leuk printje. Als laatste nam ik minion sokken mee die echt amazing zijn. Ik zag ze hangen en ik vond ze zo leuk. Ik heb ze alleen niet voor mezelf gekocht, maar voor mijn broertje. Hij is namelijk vandaag jarig, maar hij viert het nog niet. Dus ik gaf ze alvast voor z'n verjaardag en hij vindt ze ook heel leuk. Hopelijk heeft hij ook de ballen om ze echt te dragen, want anders jat ik ze gewoon weer uit z'n kast. Ik het totaal was ik ongeveer vijftig euro kwijt en daarvoor heb ik dingen gekocht die ik echt nodig had. Ik ben super blij met de broek, want die zit goed en ik ben altijd zo'n dramaqueen met broeken kopen. Niets zit echt 'goed'. Het was een geslaagd Primark avontuur. 

Welk item is jouw favoriet? 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Wauw! super leuke items! OMG! die sokken, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die sokken vind ik echt super leuk! Dat haarbandje is ook onwijs leuk! Ik ben benieuwd naar een outfit daarmee :D !

  Xjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuke aankopen, dat fluffy vest is al helemaal erg leuk!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke dingen heb je geshopt ! Ik heb het fluffy vest ook, die zit echt HEERLIJK ! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sokjes met de kanten rand zijn zo leuk! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuke aankopen, vooral die fluffy vest!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt echt hele leuke aankopen gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh ik wil die fluffy cardigan ook wel! :-) liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die sokken! Haha geweldig! Die eerste stokjes zijn ook echt heel lief!
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke dingen, ik heb dat zwarte vest ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke aankoopjes, ik ga woensdag ook even lekker de Primark doorspitten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke aankopen! Die sokjes met een kante randje zijn zo leuk haha. Ik heb ze ook al een aantal keer vastgepakt maar niet gekocht. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke aankoopjes! Ik ga vrijdag neuzen bij de Primark :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuke dingen! Als die boyfriend jeans goed zit is dat echt een super goede koop, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. super leuke spulletjes ik ben echt verliefd op de minion sokken!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Die fluffy cardigan <3 en die minion sokken, wat geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Die onderbroekjes zien er echt leuk uit!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen