Zon en regen

2/26/2016

Maken samen een regenboog. Super fotogeniek, maar ik kon hem deze keer niet vinden. Maar de zonsondergang en de regen zorgde wel voor deze prachtige plaatjes. Ik heb een halfuur lang constant foto's gemaakt omdat de lucht telkens weer veranderde en ik vond het allemaal veel te mooi (herkenbaar?). Dus hier wat een namiddag met regen en zon doet voor de lens met het raam van mijn slaapkamer ertussen. Om het allemaal even wat extra bokeh effect te geven. 

En wat ik doe achter de lens? Heel erg genieten en lachen. Dan denk ik dat ik mijn plaatjes heb en gooi ik mezelf weer in bed achter mijn laptopje. Maar dan kijk ik heel even naar buiten en dan is het weer zo mooi. Dan spring ik weer op, pak mijn camera en klik er weer wat op los.

Vanaf dit moment werd het droog en zakte de zon langzaam naar beneden. Mijn middagen op mijn zolderkamer zorgen ervoor dat ik dit allemaal meemaak. Maar gisteren was toch wel een grote uitzondering, want zo mooi was het in tijden niet geweest. De tweehonderd plaatjes zijn niet voor niets geweest. Ik heb overigens in de bewerking het contrast héél erg omhoog gegooid. De foto's waren op zich zelf al heel mooi, maar nu nog beter. 

Camera instellingen:
ISO: 100
F: 3.2
S: 1/4000

Welke foto vind jij het mooist? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

16 reacties

 1. Woaah die tweede en laatste! Zo'n prachtige kleuren. Ook heel gaaf dat d'r regendruppeltjes zo'n blurry effect geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik geniet onwijs veel van deze plaatjes. Echt wauw<33

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig en erg herkenbaar haha, dan stop ik net mijn camera weg omdat ik genoeg foto's heb gemaakt en pak ik het even erna weer om verder te gaan, wat is de natuur toch mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een prachtige foto's en lucht! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow zo ga ik nog van regen houden joh! Heel erg gafe foto's!!!

  ik heb je genomineerd, wat inhoud dat ik een aantal vraagjes heb. Ik zou het super vinden als je ze wil beantwoorden, vragen staan op mijn blog :X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn wel echt indrukwekkende foto's geworden! Mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waaauw, wat een heerlijke plaatjes! Geweldig om naar te kijken. Wat is de natuur toch mooi 😍 Ik vind vooral die laatste prachtig (als ik echt moet kiezen dan, want ze zijn allemaal pretty). Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De twee laatste vind ik het mooist! Prachtige resultaten door de regen en de zon. Heerlijk goldddd.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie foto's! Die laatste is mijn favoriet. Jij maakt altijd prachtige foto's van de zonsondergang, zie ze elke keer op instagram voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh waauw echt super mooie foto's! en hele mooie bokeh. De laatste twee foto's zijn mijn favoriet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, echt mooie foto's! Al die kleuren zijn prachtig en yay voor de bokeh!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Erg mooi! De laatste twee staan denk ik bovenaan voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen