Een blouse jurkje

2/21/2016

Brave Soul dress
In de sale bij Asos scoorde ik een jurkje van Brave Soul dat me deed denken aan alles wat vintage en schattig is. Het lag in mijn winkelmandje en het risico dat er opeens 'uitverkocht' zou staan was me veel te groot. En dat bracht een pakketje bij me thuis. Ik pakje het uit en ik vond het jurkje er alleen maar leuker uitzien dan op de website. Benieuwd hoe het me staat? Natuurlijk heb ik ook foto's gemaakt met het jurkje aan. Ikzelf niet, eigenlijk, Maar meer mijn broertje die eerst even mijn focusitem was om vervolgens op het knopje te drukken.

Brave Soul dress
Brave Soul dress
Brave Soul dress
En zeg hallo tegen de roosjes, want daar zijn ze weer. Het is een super fotogeniek jurkje, want de print is heel vrolijk de de kleuren matchen perfect bij de rozen. Je kunt het jurkje hier bekijken of bestellen. Ik heb vaker een kleding van Brave Soul gekocht bij Asos en de maten zijn precies goed. Dit is een maat S en dat is de maat die ik normaal ook voor een jurkje zou kiezen. Het idee van een blouse jurkje vind ik super leuk. Want het geeft een chique maar tegelijkertijd een hele speelse uitstraling. Oh, om comfortabel niet te vergeten. 

Heb jij al een blouse jurkje in je kast hangen? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Leuk printje! Het jurkje past ook heel erg bij je :) Fijn weekend, liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig jurkje! Ik vind zelf het idee van een blouse jurkje ook erg gaaf/praktisch. Het staat je goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig jurkje, staat je leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een super mooie print ! en de lengte is echt perfect voor je
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het staat je zo leuk! Mooi printje ook:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi jurkje zeg, echt een gave kleur! Ik heb zelf een trui van Brave Soul waar ik heel erg blij mee ben. Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je echt super leuk, deze lange blouse! Ben bij mezelf altijd bang dat het niet staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een tof jurkje zeg, dat printje is zo pretty<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem echt te pretty! Past bij je. En nee, ik heb niet zo'n fancy blouse jurkje.

  BeantwoordenVerwijderen