Portretfotografie - Janna

2/05/2016

portretfotografie
Kleuren, lichtjes, gezelligheid. De markthal is daarom zo fotogeniek. De outfitfoto's die in de Markthal zijn gemaakt, waren weer eens wat anders dan fotootjes tegen een muur of op een brug. Voor portretfoto's is het ook een mega leuke locatie. Janna speelde fotomodel nummer twee in de serie portretfoto's op mijn blog. Met héél veel plezier gemaakt.

portretfotografie
de markthal
Het was de eerste keer dat ik iemand met een bril fotografeerde en het was heel leuk. Een accessoire op je neus voegt wel iets extra toe en geeft ook net wat meer uitdaging om te fotograferen. -scherp stellen op bril, scherpstellen op ogen- Ik had Janna voor deze dag nog nooit ontmoet en daarom vind ik haar ook een topper. Ze staat super spontaan op de foto's!

portretfotografie
portretfotografie
En natúúrlijk sluit ik af met een zwart-witje. Ik kan écht geen shoot doen zonder een zwart-witte foto te maken. Ben je benieuwd naar de rest van onze dag? Janna heeft een blogpost geschreven op haar blog over ons mini avontuurtje in Rotterdam. Ik ben dol op deze portretjes. En Janna was heel leuk voor de camera. 

Welke foto vind jij het mooist? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

25 reacties

 1. Ah wat een prachtige foto's weer! Heel tof gemaakt, en ze staat inderdaad ook heel mooi op de foto! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Vooral die laatste is lekker vrolijk, super leuk! Ik ben nog nooit bij de markthal geweest :o

  BeantwoordenVerwijderen
 3. OH, ik ben fan van de laatste. De zwart-witte. Die vind ik very pretty!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's heb je weer gemaakt! Ik ben inderdaad ook erg fan van de zwart-wit versie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's. Ik vind zwart-wit foto's echt super

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh Janna heeft echt een onwijs lieve lach ! en de markthal lijkt me zo een leuke plek
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave foto's! De achtergrond zorgt er echt voor dat het er ontzettend gezellig uit ziet en ik vind de trui zo leuk! Janna staat er ook echt mooi op. Toffe shoot!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh, ik denk dat ik dat de tweede foto het mooist vind. Mooi kettinkje draagt ze ook. Plaatjes zijn zeker geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iemand met bril fotograferen is inderdaad lastiger haha. Deze kiekjes zijn echt supermooi, en hallo bokeh<3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een gave foto's! Ze staat er super mooi op! En de markthal ziet er ook top uit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wauw mooie kleurtjes, en hele mooie scherptediepte maak je met die lens!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele gave foto's van Janna! Wat een mooie meid en zo leuk in de Markthal. Origineel. X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een mooi mens en wat een leuke foto's, originele plek om ze te schieten ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuke foto's en wat ziet Janna er mooi uit! Ik ga haar woensdag ontmoeten, waar ik veel zin in heb. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oooh, hoe leuk zijn deze foto's Claudia! En ja, nu je het zegt, moet wel een uitdaging zijn met het scherpstellen op ogen/bril, haha. Is je toch kei goed gelukt! ; )

  BeantwoordenVerwijderen
 16. wauw wat een mooie foto als ik dan toch moet kiezen zou ik voor de 4e foto gaan. xxx Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een super foto's! Lekker spontaan en echt.
  X Charissa | L A D Y G O L D A P P L E . C O M

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Prachtige foto's heb je gemaakt en inderdaad een hele mooie lokatie met die lichtjes op de achtergrond. Je model zal wel blij zijn met deze foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Oh, zo mooi weer. Je bent een super fotograaf :). Lijkt me ook een uitdaging om iemand met bril te fotograferen, zeker als je last hebt van weerspiegelingen. Maar wat is het goed gelukt. En wat heeft Janna een lief gezicht!

  BeantwoordenVerwijderen