WIN sieraden van Timi Accessoires

2/19/2016

Kleine, subtiele kettingen hangen iedere dag om mijn nek. Het past bij me, want ik ben helemaal geen bling bling meisje en ik heb een hekel aan alles wat goud, groot en schreeuwerig is. Timi Accessoires is een merk dat subtiele sieraden verkoopt met de leukste verpakkingen en de liefste vormpjes. Ik werd ontzettend gelukkig van deze sieraden en ik mag twee mensen blij maken met onder andere dit kettinkje. 

Ook een deel van de prijs: dit armbandje. Blauw en heel subtiel (en vreselijk leuk). 

En nummer drie. Nog een klein kettinkje, want deze zijn mijn grote favoriet. Hoe je deze leuke items kunt winnen? De informatie vind je onder deze foto op Instagram. Ik ben super benieuwd wat jullie van de sieraden vinden en of het ook een beetje jouw smaak is. Ik heb nu al zin in het bekend maken van de winnaars, want als je deze dingen in je handen hebt, kan je dag niet meer stuk. En als het om je nek hangt, voel je je een koningin. 

Kende je Timi accessoires al? Welk van de drie items vind je het leukst? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

2 reacties