Fotograferen in Dordrecht

2/09/2016

Dordrecht
Dat Dordrecht een fotogenieke stad is, weet heel Nederland volgens mij wel. Het was daarom extra leuk om hoekjes te vinden die niet zo voor de hand liggend zijn om te fotograferen. Vlak naast de winkels ligt een prachtig stukje Dordrecht met leuke huisjes, een mooie kerk en een gracht. Ik heb me weer even uitgesloofd om mooie stadsfoto's te maken. Het is leuk geworden, al zeg ik het zelf. Ja, Dordrecht is ook heel leuk naast de veel te drukke Primark.

Dordrecht
leuke plekjes in Dordrecht
De grote kerk is een prachtgebouw. Ik ben dol op het soort steentjes dat je bijna een middeleeuws gevoel geeft. Het soort dat gewoon erg fotogeniek is. En als de zon zo schijnt dat er een een pretty schaduw tevoorschijn komt, ben ik blij. Overigens heb ik de toren nog nooit beklommen, maar staat dat zeker op het lijstje. 

leuke plekjes in Dordrecht
leuke plekjes in Dordrecht
leuke plekjes in Dordrecht
leuke plekjes in Dordrecht
Verder werd ik dus verliefd op de groene kleur van de plant voor een veel te leuk huis waar ieder fotograferend tienermeisje in wil wonen. Het deed me een beetje denken aan Amsterdam, maar dan zonder drieduizend chinezen. Als je houdt van schattige straten en huisjes aan de gracht is Dordrecht de place to be. Het gaat je gehaaid gelukkig maken hoe alles eruit ziet. Waar ik ben geweest, is ongeveer een kwartiertje lopen vanaf Dordrecht Centraal Station. Voorbij het centrum wordt alles eigenlijk mooier. =Mijn grootste tip voor een een uitje naar Dordrecht.

Vind jij Dordrecht ook zo'n fotogenieke stad? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

19 reacties

 1. Wauw, ik ben volgens mij nog nooit in Dordrecht geweest, maar deze foto's zijn echt prachtig. Vooral die schaduwfoto is echt bijzonder. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, super mooi! Vooral die foto met de schaduw op de muur en die met de takken die bijna goud lijken. Ik ben nog nooit in Dordrecht geweest eigenijk, lijkt me een toffe stad :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog nooit van Dordrecht gehoord, oepsie. (Wat wil je als Belg, haha?) Maar hoe mooi ziet dit eruit! Doet me inderdaad erg hard denken aan Amsterdam, maar dan rustiger! ( : Mooie kiekjes Claudia, woah!! Vooral die foto met de schaduw van de boom!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben nog nooit in Dordrecht geweest, oeps. Maar wat ziet het er mooi uit! Hele gave foto's ook. Thanks voor de tip, ik ga ook maar een keertje naar Dordrecht, denk ik, hihi. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, moet je doen :) Zeker als je er nog nooit bent geweest.

   Verwijderen
 5. Wauw wat een ontzettend mooie foto's. IK ben 1 x in dordrecht geweest maar dat is echt lang geleden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's! Nu heb ik echt een keer zin om naar Dordrecht te gaan! :)
  Liefs Sonia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind die met de schaduw echt het mooiste! Heerlijke foto's van een mooi stadje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ah die foto met schaduw is pretty zeg! Dordrecht is echt heel fotogeniek<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi mooi mooi. Ik ben er nog nooit geweest maar wil er nu wel graag heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie foto's zeg. Heel erg mooi gedaan met die schaduw!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt supermooie foto's! Ben je goed in! Prachtige plekjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's Claudia! Ik ben nog nooit in Dordrecht geweest (volgens mij) maar wil er graag nog eens heen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh, mooie foto's ! Die eerste vind ik super, dat is echt helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een prachtige plaatjes. Ik ben nog nooit in Dordrecht geweest, eigenlijk, maar het zit er leuk uit, zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een mooie straatjes en huizen. Ik houd Dordrecht in ieder geval in gedachten, het lijkt me (na je foto's gezien te hebben) een heerlijke plaats om in rond te dwalen.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooi! Ik vind je een-na-laatste foto vooral heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen