By Daisies ketting met eigen tekst

2/14/2016

By Daisies ketting
Hey Valentijntjes! Ik ben heel erg enthousiast, want vandaag draaien de hartjes om mijn oren. En om mijn nek hangt een hartje. Een heel lief kettinkje om precies te zijn. Samen met de voorletters van Pieter en Claudia (wow, verassing). Benieuwd hoe je zo'n soort ketting kunt laten ontwerpen? Ik vertel je er graag van alles over! 

By Daisies ketting
By Daisies ketting
By Daisies ketting
By Daisies is een sieradenmerk waar je zelf je sieraden kunt laten ontwerpen. De sieraden hebben hierdoor een hele persoonlijke touch en het voelt daarom veel leuker dan het dragen van een sieraad dat je in de winkel hebt gekocht. Daarvan weet je dat nog honderd andere mensen ermee rond zullen lopen. Als ik dit kettinkje draag, weet ik dat ik de enige ben. Helemaal naar mijn smaak gemaakt met mijn eigen tekst. Om even in het Valentijns thema te blijven, ik heb de voorletters van Pieter en Claudia met een &-teken ertussen laten graveren. Met een hartje om het af te maken op de laatste zijde.

By Daisies ketting
By Daisies ketting
By Daisies ketting
Mocht je interesse hebben in een ketting als deze of een armband met eigen tekst? Kijk even op By Daisies voor inspiratie of om eventueel contact op te nemen. Ook een hele leuke cadeautip voor iemand die je iets bijzonders wil geven. De sieraden worden allemaal met de hand gemaakt en de levertijd is uiterlijk een week. Dit kettinkje kost 27,50 euro inclusief de verzendkosten.

Wat vind jij van de ketting? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Super schattig! Een heel leuk idee om cadeau te geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk kettinkje! Niet zo overdreven, maar fijn subtiel romantisch. Vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het echt een super schattige ketting! Subtiel en mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie subtiele ketting, erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een subtiel maar prachtig kettinkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat lief ! echt een cute valentijns cadeau, en ook fijn subtiel zodat je hem gewoon vaker kan dragen.
  p.s. jij en pieter zijn zooooo cute
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super mooi en romantisch kettinkje. En echt helemaal niet duur.
  Geniet nog eventjes van deze fijne valentijnsdag!
  Liefs Iep xo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Echt een heel erg schattig kettinkje dit! Mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat onwijs leuk! Ik kende de instagram account al wel,
  mijn zus kijkt er vaak op al twijfelend of ze nou wel of niet iets zal bestellen haha :)

  liefs

  BeantwoordenVerwijderen