Een Lush geurzakje maken

2/24/2016

Lush geurzakje maken
Pieter ging het afgelopen weekend naar Brussel en toen hij thuiskwam haalde hij een pakketje van Lush uit zijn tas. Mijn eerste bruisballen van Lush! En daar kun je honderd duizend blogs over vinden, dus dit artikel gaat niet over de bruisbal zelf. Ze ruiken zo ontzettend heerlijk en ik zou het liefst willen dat mijn hele kamer er naar ruikt. Hetzelfde geldt voor mijn kast. Een geurzakje maken. Dat was de oplossing. 

Lush geurzakje maken
Lush bruisbal
In het doosje waar de Lush bruisballen in verpakt zaten, zitten kleine witte sponsachtige dingen (geen idéé hoe ik ze anders moet omschrijven). Deze ruiken heerlijk naar de geur van de bruisballen, want ze hebben een tijdje met de bruisballen in een doosje gezeten. Perfect om een geurzakje van te maken. Natuurlijk kun je ook de bruisbal zelf gebruiken voor het geurzakje als je een losse bruisbal koopt. Maar het gebruiken van de witte dingetjes is een hele makkelijke oplossing die veel minder troep geeft. 

Lush geurzakje maken
Lush geurzakje maken
Doe ze in een stoffen zakje waar de geur goed doorheen kan komen en tadaaa: je Lush geurzakje kan in je kast gelegd worden. Het leuke is dat je eindeloos kunt variëren en je favoriete geur kunt uitkiezen. Je kledingkast ruikt naar een Lush winkel!

Ben jij ook zo dol op de geuren van Lush? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Leuk idee! Ik heb gister ook mijn pakje van lush binnen gehad. Heerlijk! Ik ben alleen benieuwd hoe lang de geur aan deze witte dingen blijft zitten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat moet ik zelf ook nog uitproberen hoor! :) Ik hoop een tijdje en ik heb nu mijn bruisbal ook in de kast gelegd. Liefs

   Verwijderen
 2. Haha, ik zag die witte dingetjes op de foto en dacht meteen: sinds wanneer heeft Lush saaie witte producten? Maar het zijn de balletjes die erbij zitten! Wat een goed idee :). Ik heb ook altijd geurzakjes in mijn kast hangen, maar nog nooit iets van de Lush erin gestopt. Ga ik ook uitproberen! Ruikt inderdaad zó lekker <3.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk idee! Maar zonder bad heb ik eigenlijk nooit badbruisballen :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk (en vooral lekker ruikend) idee. Ik koop zelf eigenlijk bijna nooit iets bij Lush, maar dit is zeker een gaaf idee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een onwijs gaaf idee. Zodra ik iets van Lush heb, ga ik deze geurzakjes ook maken! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wauw, wat een tof ideetje! Alleen hebben wij geen bad, dus ook geen bruisballen van de Lush :((

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig tof idee! Die ga ik onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen