Bistrot Centraal Utrecht

2/03/2016

Een leuke plek om nieuwe mensen te ontmoeten, een koffie (met een lange vinger) te drinken tussen het reizen door of om even te werken aan een schoolopdracht. Sinds kort heeft het station Utrecht Centraal er een leuk tentje bij. Bistrot Centraal is een Italiaans restaurant en is sfeervol en gezellig. Op een fijne locatie en een leuke aanwinst voor het station. Ik kwam er vorige week voor het eerst en ik ben enthousiast!

Bistrot Centraal bevindt zich boven spoor vijf. Daar kun je met een trap naar boven. Spreekt eigenlijk voor zich. Het is leuk ingericht en er is genoeg fotogenieke sfeerverlichting te vinden. Het leukste vond ik dat er pallets waren neergezet als meubels. Erg tof idee en ik zou spontaan een stel pallets gaan halen om in mijn eigen huis te zetten. 

Je kunt koffie, gebakjes, drankjes of een maaltijd kopen. Zelf dronk ik een latte macchiato die heerlijk smaakte. Bij de koffie kregen Pieter en ik een lange vinger. En lange vingers met koffieschuim zijn erg lekker (lekker smikkelen hoor). Bistrot Centraal Utrecht is geopend van 07:00 tot 21:30. Een leuke tip is ook dat je bij het gebruik van de wc naast het het restaurant een bonnetje krijg waarmee je vijftig cent korting krijgt. 

Ben jij al binnen geweest bij Bistrot Centraal? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Oeh dat ziet er gezellig uit! Ik loop er heel vaak langs op het station, maar moet er nu echt eens een keer gaan eten. Ik heb zelf een bed van pallets, vind ik mijn kamer echt veel sfeer geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh, ik houd van Italiaanse restaurants!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looking goooddd! Ik heb zoveel zin een een latte macchiato nu mjam<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oaw, wat ziet het plekje er leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, ziet er goed uit! Lange vingers zijn ook gewoon heel erg lekker en die koffie, mjam. Hier wil ik een keertje heen nu! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi plekje, heel sfeervol. Ziet er heel leuk en goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ziet dat er leuk uit!! Moet ik maar eens langs gaan als ik weer ns op utrecht centraal kom :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit ziet er echt onwijs leuk uit! Jammer dat ik nooit 'zomaar' langs Utrecht kom, maar het staat zeker op mijn lijstje voor als ik er weer ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ziet er leuk uit zeg! Als ik weer op Utrecht Centraal ben ga ik zeker kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er erg gezellig uit, jammer dat ik niet zo vaak in Utrecht kom!

  Liefs,
  Susan

  BeantwoordenVerwijderen