Fotoboek maken bij Pixum

3/01/2016

Ja dat klopt. Ik heb een bakkie pleur laten afdrukken in een fotoboek. Maar wel een heel mooi bakkie pleur. Daarvoor en daarna nog veel meer mooie foto's die ik eigenlijk willekeurig heb uitgekozen. Ik zou gerust een fotoboek met duizend pagina's kunnen vullen. Dit boekje bestaat uit 26 mooie pagina's met heel veel foto's. Het fotoboek is afgedrukt bij pixum en ik ben super tevreden over de kwaliteit. Toen ik het boek opensloeg werd ik blij verrast door de mooie kleuren en prachtige afdrukken.

De eerste foto in het fotoboek brengt je in Parijs. Deze foto vond ik perfect passen als eerste foto bij het openen van het boek. Het geeft je het gevoel dat je door de opening wil lopen. Oftewel: dat je door het fotoboek gaat bladeren. 

Uiteraard heb ik er ook wat zwart-witjes aan toegevoegd. Ik heb pagina's naast elkaar dezelfde soort foto gegeven. Dus of op dezelfde dag gemaakt, met dezelfde soort kleuren of gewoon een goede combi. Hierdoor heb ik veel verschillende herinneringen kunnen toevoegen, maar toch één geheel gehouden in het fotoboek. 

Ik koos voor een fotoboek met een soft cover. Eigenlijk alleen maar omdat ik graag iets anders wilde dan de standaard hard cover. En ik ben er erg gelukkig mee. Het geeft je een beetje het idee van  een schrift. Voor dit fotoboek betaal je 20 euro. Hierbij komen nog verzendkosten van 5 euro. Bij mij werd het pakketje binnen een paar werkdagen geleverd en een goede, dichte verpakking waardoor het boek er helemaal nieuw uitzag. 

Wat vind jij van het fotoboek? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

17 reacties

 1. Wat een prachtig fotoboekje ! ik hou van plakboeken en albums, alles is zo tastbaarder, en herinneringen zijn makkelijker terug te vinden dan
  xx Ish

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooie foto's! Leuk zo'n boek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die eerste foto uit Parijs is inderdaad een perfecte eerste foto. Super mooi. En zelf kies ik ook wel eens graag voor zo'n soft cover omdat ik dat best wel iets vind hebben. Het hoeft niet altijd die harde kaft te zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke mooie foto's verdienen inderdaad wel een ereplaats in een boek. Heel tof, die eerste foto! Xo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohh wat een prachtig boek. Mooie openingsfoto ook, leuk dat je daar zo over na hebt gedacht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijn boek <3. Haha, helemaal goed juist om een kopje koffie in een boek af te laten drukken, ziet er gewoon zo mooi uit :).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi fotoboek is het geworden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow ziet er heel mooi uit! Ik ben nu bezig om foto's te selecteren om een boek mee te maken. Heel gaaf om te zien hoe jij dat gedaan hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is wel een enorm mooi boek geworden! De foto's er van zijn ook mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Leuk om zoiets met je eigen foto's te hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg leuk, ziet er mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wauw, ik weet nu al dat het een prachtig fotoboek is. Zeker iets om met trots te bewaren en uiteraard aan mensen te laten zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Clau, wat ben je een heerlijk mens. Bakkie pleur in een fotoboek. Prachtig. Loveyou xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Clau, wat ben je een heerlijk mens. Bakkie pleur in een fotoboek. Prachtig. Loveyou xxx

  BeantwoordenVerwijderen