2 outfits

3/10/2016

Ik vind écht dat het tijd is voor een mode/kleding/stijl/inspiratie/outfit/jesnapthetwel artikel is. Deze week had ik twee keer tijd (en had ik niet reuze haast) om een spiegelfoto te maken van mijn outfitje. Want ik vind het ook super leuk om mijn kledingstijl met jullie te delen. Dit zijn mijn favoriete artikels om te lezen. Outfits met korte verhaaltjes, om weer even wat inspiratie op te doen van stijlvolle bloggertjes. 

Outfitje nummer één. Lekker fancy met een rokje en veterschoentjes. Dit rokje kocht ik een tijd terug bij Primark voor een tientje en ik draag hem heel graag. Het is niet zo'n mini rok die je telkens naar beneden moet trekken. De schoenen zijn overigens ook van Primark en het T-shirt is een basic dat ik ooit bij Vero Moda heb gekocht. 

In outfit nummer twee draag ik heel toevallig ook een blouse van Vero Moda en een jeans van Zara. Daaronder gooide ik dezelfde schoenen als onder de eerste outfit. Ik voel me een engeltje in dit zwierige, witte blouse met mooie details. Iets meer casual dan het rokje. -En ja, ik weet dat je op geen van de foto's mijn hoofd ziet, maar dat fotografeert gewoon makkelijk.-

Welke outfit vind jij het leukst? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

15 reacties

 1. ze staan je allebei zo goed met leuke details!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die witte top echt super leuk, zoiets zou ik zelf ook dragen! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allebei je outfits zijn heel mooi! Ik vind het rokje en dat blouse zo leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfits! Ik vind je rokje heel erg gaaf, die wil ik ook wel :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat blousje is echt tof! En die schoenen lijken een beetje op clarks! Leuke outfits!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke outfits Clau, ik vind je blousje en rokje heel pretty! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi rokje! Het topje vind ik ook erg mooi met die romantische details :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat rokje van de eerste vind ik echt kei tof, staat u wel mooi! Ik ben echt zo'n grote fan van rokjes (ik draag het zo goed als elke dag geloof ik, haha) maar hoe hatelijk is het wanneer dat zakt of omhoog kruipt, zo'n gedoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien! Ik vind je tweede outfit het leukst. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik houd ook van dit soort artikeltjes! Je rokje is zo gaaf, die eerste outfit is dan ook mijn favo! ♥

  BeantwoordenVerwijderen