Prisma Note Watch

3/13/2016

Happy sunday! Vandaag is voor mij de dag waarop ik alle nieuwe collecties en acties op Asos bekijk. Zondag is om online te shoppen en de nodige inspiratie op te doen. Ook vind ik het heerlijk om op zondag video's te kijken en blogs te lezen hierover. De tijd lijkt langzamer te gaan dan iedere andere dag. Om even een linkje met de tijd de maken, want deze blogpost gaat obviously over een horloge. Een mooi Prisma horloge met een klassieke uitstraling dat ik ontving van het merk. De keuze voor dit model horloge was snel gemaakt. 

Het model heet Note en ik koos voor een horloge met zilveren en zwarte kleuren. Prisma Note is een unisex model. Dit komt heel goed uit, want nu kan mijn lieve vriendje hem ook dragen. Het maakt zijn college boy look helemaal af (inclusief een blauw blouseje en een beige trui). Het horloge is erg mooi, al zeg ik het zelf. Het is er één met een licht gewicht (rijmt) en een echt leren bandje. 

Het horloge kost 149 euro. En ja, dat ik best veel geld. Daarom misschien leuk om voor je verjaardag te vragen of om even voor te sparen. Want het is een prachtig iets om om je pols te dragen en de kwaliteit is absoluut heel goed. Ik denk dat alle horlogeliefhebbers onder jullie die een heel mooi plaatje vinden. Ik zelf in ieder geval wel. Past helemaal binnen de zondag inspiratiedag. 

Wat vind jij van het horloge? En wat doe je het liefst op zondag? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

10 reacties

 1. Mooi! Ik ben dol op die minimalistische horloges ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie Foto's! ben al heel lang op zoek naar zo'n soort horloge

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een prachtig horloge, ik houd echt van dit soort horloges<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, hij is heel mooi! Hou ook van dit soort subtiele simpele modellen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oooh, deze is moooooi! Lijkt ook erg goed op Daniel Wellington, maar anders! Hoe noemen die bloemetjes trouwens op je foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe horloge! En weer hele mooie foto's. (Ja, ik ben even weer comments aan het strooien, haha)

  BeantwoordenVerwijderen