3 foto's die het altijd goed doen op Instagram

3/29/2016

Katten fotograferen
Ik weet dat veel van jullie dol zijn op Instagram en fotograferen. En ik weet ook dat het soms heel lastig is om ideeën voor een nieuwe foto in je feed te bedenken. Vandaar dit lijstje met drie tips. Uit ervaring kan ik zeggen dat deze foto's het echt altijd goed doen op Instagram. Het zijn de foto's die veel likes en reacties krijgen, dus worden ze gewaardeerd. 

grijze poes
KATTEN - Lieve kittens met grote ogen die je aan staren. Kleine katjes die speels om zich heen kijken met hun schattige snorhaartjes gespreid. Foto's van deze beestjes zijn héél populair. Er ontkomt geen kat aan mijn lens. Bij het zien van een foto van een katje denk ik 'aaaw' en wil ik het beestje aaien. Vandaar de liefde denk ik. 

mooie zonsondergangen
ZONSONDERGANG - Ik noem mezelf professioneel zonsondergang fotografe. Iedere avond, iedere ochtend vliegen mijn ogen omhoog om de wolken en de zon te bekijken. En bijna altijd zie ik wel iets wat fotogeniek is en maak ik er foto's van. Dit is mijn grootste tip als je echt geen inspiratie hebt. De lucht is eigenlijk altijd mooi. Probeer deze op een originele manier vast te leggen en complimenten op je fotootje zijn gegarandeerd. 

gezond en lekker ontbijtje
ONTBIJT - Je schaaltje met havermout en fruit willen mensen maar al te graag zien. Maak het leuk op in laagjes, zet het op je dekbed en je hebt een super leuke foto gemaakt. Je kunt hiermee ook eindeloos variëren. De ene keer een lepel ernaast, de andere keer je hand die het schaaltje vasthoudt. Door wat extraatjes aan de foto toe te voegen, maak je het een stuk interessanter voor de kijker. En een super fotogeniek dekbed is altijd goed! (deze is van Ikea)

Waarvan zie jij het liefst foto's op Instagram? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

13 reacties

 1. Heel leuk artikel en aaaah dat katje is zo lieffff!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze soorten foto's zijn zo leuk inderdaad<3 Liefde voor jouw zonsondergang plaatjes haha! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hah ik snap wel dat deze 3 het goed doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. jammer dat wij geen katten hebben, die foto met die 2 katjes vind ik zo ontzettend lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi dit is zo waar! katjes zijn leuk. mooie luchten zijn leuk. ontbijtjes zijn leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat katje! Wat een schat met die grote ogen. Ik zou deze 3 foto's inderdaad een dikke like geven :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bij deze heb ik dus een tip gebruikt, ik postte gister namelijk een schaaltje van mijn ontbijt op zo'n Tumblr manier klaargemaakt, ofcourse. Oh en wat het bij mij goed doet; persoonlijke foto's. Mijn meest gelikete foto is die van waar ik wegloop omdat er een trein komt. (Misschien komt dit door mijn geklungel, haha.)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt. Foto's van mijn hoofd zijn ook favoriet haha :)

   Verwijderen
 8. Ik maak nooit foto's precies speciaal om dat te plaatsen. Vaak plaatst wat ik zie, doe of denk a la minute (met enige uitzondering hoor haha). Deze foto's doen het echter inderdaad wel vaak erg goed, mooi deze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zo'n leuk artikel haha! Die katjes op de eerste foto zijn echt geweldig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 10. AAAAAH Ja. Eten & zonsondergangen & katten. <333

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik like altijd alle kattenfoto's die voorbij komen, want how can you not hahaa. Goede post en heel erg true. Alleen het ontbijtje ben ik een beetje op uitgekeken

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vooral foto's van ontbijtjes zijn herkenbaar, haha. Daar staat mijn instagram ook helemaal vol mee! O & liefde voor zonsondergang uiteraard.

  BeantwoordenVerwijderen