Een maantje op je ketting

4/04/2016

De nieuwste aanwinst die wordt toegevoegd aan mijn zeer bescheiden verzameling aan kleine kettinkjes. Met een lief maantje waarvan je bijna denkt dat het mijn voorletter is. Wil je meer weten over deze leukerd of kans maken om hem te winnen? Klik even verder voor meer spetterende, uitermate geweldige plaatjes. (firework all over)


De ketting kreeg ik van Clipzz. Een webshop waar je handgemaakte sieraden kunt kopen en waar je dus ook figuurtjes naar keuze kunt laten stempelen op je ketting. Waarom ik het maandje koos? Omdat ik het héél leuk vind om de maan te fotograferen en ja, het lijkt op de letter C. Maar dit zag ik pas toen ik hem uit de verpakking haalde. Voor de liefhebber: ik geef er één weg op Instagram. Kijk even naar deze foto hoe je mee kunt doen. 

Welk figuurtje zou jij op een ketting zetten? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

11 reacties

 1. Mooi subtiel kettinkje! Ik vind een maantje heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, zo'n schattig kettinkje! Ik ben de laatste tijd heel erg van de subtiele, dunne juwelen dus ik ga zeker eens een kijkje nemen op die webshop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, zo'n mooi kettinkje! En hihi het is lente op je header, wat leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Awh, wat een ontzettend schattig kettinkje! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kettinkje, subtiel maar wel elegant.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey ja, het heeft wat weg van de C ja! ; ) Ik had het niet eens door. Ik twijfel nog een beetje, want ik heb echt al te veel kettinkjes, oeps.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ontzettend leuk kettinkje! Kan zulke kleine kettinkjes altijd erg waarderen. Zonder al te veel op te vallen en poes pas staan ze toch altijd bij bijna elke outfit erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aahw, die winactie heb ik even gemist, maar je gaat hier iemand vast superblij mee maken! Het is echt een mooi kettinkje! ♥

  BeantwoordenVerwijderen