Woensdag Woorden

4/06/2016

Happy woensdag, leuke mensen op het internet. Het is woensdag dus weer een gelegenheid voor Woensdag Woorden. Waarin ik een gedichtje schrijf om het plaatje hierboven wat aan te vullen met tekst. En dit kan alleen op woensdag, want anders is de mooie alliteratie verdwenen. Dus doe je ding, klik op lees meer en geniet van deze woorden op woensdag. En enjoy deze pretty bloemetjes. 

Kun je nu dan groeien?
Snel verschijnen, verder bloeien?
Gewoon,
omdat ik je verwacht.

Ik kan het je vragen,
of niet.
Je komt toch wel wanneer jij wilt, 
ook al lig je al maanden in het verschiet. 

Ik mis je,
wanneer je er niet bent.
Ik pluk je,
ruik de geur die je de wereld in zendt. 

Liefs, Claudia 
- en laten we hopen dat lente écht doorbreekt :) -

Ook leuk?

10 reacties

 1. zo mooi clau, de foto's ook. echt - wauw! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat moooi! Gaaf hoor, die foto's en het gedichtje. Op de een of andere manier kan ik niet goed gedichtjes maken in het Nederlands, zo gek. Een klasgenootje van me doet dat juist op zo'n mooie, literaire manier, echt superknap. liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blijft de komende twee weken nog wel fris, niet warmer dan 13 graden...hoorde ik. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's en gedichtje en ja. Ik wil ook lente! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, geweldig gedaan dit Claudia! Mooi gedichtje, zo toepasselijk ook, je bent zo creatief!

  BeantwoordenVerwijderen