Outfit | mijn blazer voor 1 euro

4/13/2016

Nederlandse fashionblog
Vrienden, it's been a week. Ik heb het heel druk gehad met leren voor een belangrijke toets en dat was even honderd keer belangrijker dan alle andere dingen die ik normaal doe. Mijn toetsweek is nog niet voorbij, maar ik kreeg honderd duizend reacties op deze foto waarop ik de blazer draag die ik voor één euro scoorde bij de kringloopwinkel. Dus vandaag meer daarover. Plus een outfit compleet met ongeveer alles wat ik op dit moment zeven keer per week draag. 

Nederlandse fashionblog
Nederlandse fashionblog
Blazer: S.Oliver / Shirt: Monki / Jeans: Levi's mile high / Boots: Van Haren Schoenen

Dus, daar is ie. De veel te leuke blazer die ik voor één euro kocht. Toen ik hem paste en hij goed zat, was ik dolgelukkig. De kringloopwinkel (in Ede) had een uitverkoop, maar er hing niet heel veel meer. Dit soort jasjes zijn tweedehands vaak veel te groot op de schouders, maar dit is serieus een maatje 36. Eronder draag ik een T-shirt van Monki en jullie hebben deze al veel te vaak voorbij zien komen, want ik draag het véél te veel. De broek overigens ook. Het is mijn eerste Levi's jeans die ik nieuw kocht in de winkel. Het model heet mile high en is dus erg high waisted. De mooiste en fijnste zwarte skinny die ik ooit heb aangehad. 

modeblog
modeblog
Vraag voor jullie: moet ik mijn haar weer korter knippen? En misschien nog een stuk korter dan ik eerst had? Let my know! - De foto's zijn gemaakt door Laura.

Wat is het goedkoopste en leukste item dat je bij een kringloopwinkel hebt gekocht? 
Liefs, Claudia

Ook leuk?

11 reacties

 1. Hoe chill, 1 euro!! Gelukje zeg. En ik denk dat korter haar je wel heel leuk staat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blazer is zo mooi, en dat voor 1 euro! Ik kan het haast niet geloven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent zo mooi en die blazer staat je heel leuk! Echt fijn, die goedkope vondsten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtig budget aankoop! Heel chill als je iets zo goedkoop kan krijgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tof! Goed koopje. Staat mooi met het gestreepte shirtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een goed koopje!! En ook nog eens makkelijk te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je lijkt wel zo'n parisian chick in deze outfit en locatie. Weet je, nu wil ik echt meteen nar de kringloopwinkel sprinten om ook even te hopen op een leuke vondst. Enja, knippen! Het wordt zomer voor iets he. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zoals Britt zegt, het lijkt net alsof je uit Parijs komt met die streepjes en blazer - heeel leuk! En 1 euro, wow :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw wat een mooie outfit! Die blazer is heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen