Je huid reinigen na het fotograferen

4/13/2016

Nivea creme care
Ik fotografeer heel veel. Iedere dag, meerdere keren. En dat zorgt ervoor dat mijn camera soms hele dagdelen tegen mijn hoofd aangeplakt zit. Vervolgens raak ik de camera weer aan met mijn vingers en even later verdwijnt ie weer in mijn cameratas. Geloof het of niet, maar mijn huid moet iedere dag goed gereinigd worden, anders ontstaat er een compleet vulkanenlandschap. 

Nivea creme care
Nivea creme care
De nieuwe skincare lijn van Nivea is perfect om ervoor te zorgen dat je huid schoon en gezond blijft. Met de typische Nivea geur ben ik erg verblijd. Het is één van mijn favo geuren en en voelt heerlijk om het na een lange dag op mijn gezicht te gebruiken. Ik merkte op dat ik op bepaalde plekken op mijn gezicht uit het niets pukkels kreeg en zomaar bedacht ik me dat het wel eens kon komen door de viezigheid op mijn camera. Vooral rond mijn wenkbrauw (het gedeelte waar de finder is bij het maken van een foto) en op mijn wang, waar het schermpje tegenaan komt. Wat ik nu doe: ik zorg ervoor dat als ik even intensief heb gefotografeerd, ik mijn huid snel reinig met de reinigingsmelk. Daarnaast ook iedere avond even een wattenschijfje met de melk. 

Nivea creme care
En dit is mijn favoriet in de lijn: de doekjes. Zó handig, want je kunt ze heel makkelijk meenemen en je gebruikt ze heel snel. Daarnaast verzorgt het je huid ook op een fijne manier en nog één keer: de geur is heerlijk en dat is echt het grootste pluspunt. Eigenlijk is deze blogpost een reminder voor iedereen die net als ik veel fotografeert, dat je je huid echt goed moet reinigen. En je cameraschermpje ook. Het scheelt een heleboel heuvels op je gezicht en ik had er zelf nooit eerder aan gedacht dat die heuvels door de bacteriën op mijn camera kunnen komen. 

Clean your skin, girls! 

Reinig jij je huid goed? Liefs, Claudia 

Ook leuk?

8 reacties

 1. Ik weet niet wat voor achtergrond je gebruikt (het lijkt op iets van een top ofzo?) maar ik weet wel dat het mooi is. Wauw<3 Goede reminder trouwens, ik laat het reinigen van m'n gezicht er nog wel eens bij inschieten..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goed & vooral handig product! Ik gebruik zelf het Micellair Water van Nivea (afgewisseld met een reinigingsmelk van Vichy). :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nivea heeft echt heel fijne producten om je gezicht met te reinigen. Op deze moment gebruik ik producten van Garnier en die werken perfect voor mijn huid!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nivea is van zich zelf al een goed merk misschien is dit dan wel de uitkomst? Ga ik zeker eens proberen binnenkort.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed artikel, ik moet ook vaker m'n camera reinigen (die zit vaak onder de make-up en weet ik t)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof artikel! Hoe reinig jij je camera eigenlijk?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik doe dat dan met een doekje dat een heel klein beetje nat is, of gewoon met een droge doek. Brildoekjes werken ook goed voor het schermpje :)

   Verwijderen