Lancering IGNORE the brand

4/26/2016

Nieuwe merken zijn leuk, heel leuk. Vorige week ging ik naar de lancering van IGNORE the brand (ja, een héle leuke naam voor een merk) in Pistache Amsterdam. Een super mooie en fotogenieke locatie waar de prachtige collectie op rekken hing. Hapjes, drankjes, foto's maken, een hele mooie collectie en samen met Laura met wie ik voor die tijd outfitfoto's maakte. Snel online!


- Foto: Lauresque - Met mijn handen voel ik de stoffen van de kleding. Zo zacht! Mijn oog valt meteen om de mooie tops in basis kleuren die ik zo mee zou willen nemen. Om het nog maar niet over het zwarte, leren jasje te hebben. By far mijn favoriet. 

Ik houd niet van champagne, maar de hapjes waren zó lekker. Ik heb de variant in het wit gegeten. Bloemkool (en daar dan een soort crème van), pijnboompitten (die vind ik verrukkelijk) en doperwtjes. En de kleuren van de hapjes pasten ook perfect bij de locatie. 

Op de website van IGNORE kun je een lookbook vinden met de items in de collectie. Die ik heel mooi vind. Vol met mooie basics van mooie stoffen. En zoals ik eerder al zei, de leren jas is te mooi (zie foto hierboven). Kijk vooral even op de website van IGNORE, want de foto's in het lookbook zijn echt de moeite waard om even te bekijken. 

Wat vind jij van het leren jasje? (en hoe lekker zien de hapjes eruit) Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Wat ziet het er door mooi uit zeg. Alles heel rustig en modern echt een beetje zo'n fabriek sfeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige foto's en locatie! Ik snap helemaal dat je alles stiekem wilde meenemen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow ja, pijnboompitten zijn te lekker! Wat een mooie merk zeg. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's. Het ziet er goed uit daar !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de merknaam zo tof, haha! Die hapjes zien er heerlijk uit en de kleding is ook heel pretty<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh die collectie, heel mooi en minimalistisch! Die hapjes zijn wel fancy :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie foto's! ziet er tof uit

  BeantwoordenVerwijderen