Outfit: sjaal en streepjes

5/09/2016

Hee lieverds! I'm back met een outfitje. De vakantie is voorbij en dat betekent niet alleen dat ik weer aan de bak moet op school, maar ook dat ik weer iedere week gewoon blogpostjes wil schrijven. Ik heb echt bakken met foto's en materiaal, maar geen tijd om overal artikels van te maken. Will try though. Voor nu een outfit. En het wordt steeds warmer buiten waardoor er een moment gaat komen waarop het posten van deze outfit gewoon raar is, want sjaal en panty. Dus daarom nu. 

Sjaal: thrift / Shirt: Primark / Rokje: H&M / Boots: Van Haren 

Huh: haar vast? Ja zo zat het toen we begonnen met foto's maken. Ik keek een paar plaatjes terug en néé ik vond het niets, dus gooide het meteen los. En nu vind ik het er best oké uitzien. -the usual- Deze outfit droeg ik een tijdje terug toen ik naar de lancering van IGNORE ging. Het was toen niet lekker warm en zonnig als nu, dus droeg ik laarsjes, een sjaal en een panty. Ook een winterjas, maar die zien jullie niet op de foto's. De sjaal is net een tapijtje dat ik om me heen sla. Het patroontje is zo leuk! Daaronder draag ik een cheap shirtje dat ik voor vijf euro kocht bij Primark. Ik heb hem in twee kleuren en het is een aanrader! Goedkoop, maar zit heerlijk. 


Wat vind jij van mijn outfit? Liefs Claudia 

Ook leuk?

12 reacties

 1. Ik vind de sjaal ontzettend mooi! Echt een prachtige kleur :) Vind de foto's ook goed gelukt zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die sjaal echt heel erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sjaal doet 't 'm echt, superleuk!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooie sjaal! En dat shirtje is ook zo leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook maar alvast begonnen met het stoppen van panty's dragen, want met zulke hittegolven is dat misschien een béétje raar, haha. Die sjaal is ZO mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die sjaal is zo leuk!
  echt onwijs gaaf

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ahh wat een mooie outfit! Je sjaal is zo leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die sjaal is echt heel leuk!

  XO Lauren | Laurenlouvaine.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Iedereen heeft het over je sjaal, maar die is ook echt leuk! Maakt je outfitje helemaal. ;) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen