Dublin dag 1

6/05/2016

Ik ben in Dublin. Voor de eerste keer. Dit was dag één. In deze stad met de leukste mensen, de mooiste gebouwen en de langste straten. Iedere straat die omhoog liep, maar snel vertrokken we weer naar beneden. Op en neer, we verdwaalden. We waren verdwaald terwijl we het geluid van de koffers achter ons hoorden. Tikkend, drie keer zo snel als onze voetstappen. De eerste dag in Dublin. Wandel je mee door de foto's? 

Op naar de volgende dag! Volg ons op Instagram of  Facebook.
Liefs, Claudia 

Ook leuk?

7 reacties

 1. Wat een mooie foto's allemaal, vooral die laatste!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De foto's die je hebt gemaakt zijn echt prachtig :) Dublin lijkt me een hele mooie stad.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, Dublin ziet er schitterend uit door jouw foto's!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige foto's ik zie het echt helemaal voor me, Dublin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaat echt heel erg raar klinken, maar ik heb een grote obsessie voor het geluid van rollende koffers. Ik zie jullie daar al lopen, oh hoe mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige foto's! Wat is Dublin prachtig (echt wow, dat had ik gewoon niet verwacht ;)

  BeantwoordenVerwijderen